Savaşçı Dizisi Yeni Sezonda Yayınlanacak Mı!


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 17:12
0

Savaşçı Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

Fox tv ekranlarında pazar akşamları yayınlanan ve oldukça başarılı reytingleri tablosu ile dikkat çeken Savaşçı Dizisi yayın hayatına   yeni sezonda devam edecek mi soruları şimdiden sorulmaya başlandı. Her bölümü ile yayınlandığı gün ve saatte izleyicisini Fox  tv ekranlarına kilitleyen dizi aldığı yüksek oranlı izlenme oranları ile yapımcısının da kanalında vazgeçilmezi olmuştu.  Yalnız dizi bu sezon yaşanan krizler nedeniyle 2 kez çekimleri durdurmuştu. Bu durum yeni sezona dizi taşınacak mı sorularını akıllara getirdi. Savaşçı dizisinin yeni sezona devam edecek mi?  Dizi Fox  Tv ekranlarında mı yayınlanacak sorularının cevapları belli oldu. Savaşçı dizisi 2. Sezonuna devam edecek. Dizinin fanlarına güzel haber geldi. Yapımcı ile oyuncular arasındaki birkaç pürüz kaldı. Yapımcı ve dizi ekibi prensipte anlaşsa da aradaki bir iki pürüz daha olduğunu şimdiden söyleyelim.

Limon Filmin sevilen dizisi Savaşçı’da yaşanan krizler hem yapımcı hem de dizi ekibi tarafından bir türlü çözülemedi.  Tarafların anlaşmazlıkları dizi sevenleri  heyecana soktu. Dizi devam edecek mi etmeyecek mi?  Eskişehir ve Ankara’nın dağlarında çekilen dizi çekimleri bir durdu bir başladı derken dizinin akıbeti sonunda belli oldu. Daha önce iki sefer Savaşçı seti ücret krizinden durmuş ve dizi yayınlanmamıştı.  Yapımcıların oyunculara ödeme yapması ile  devam eden set çalışmaları  daha sonra yine ücret konusunda sıkıntı yaşandığı için duraksamıştı.

Savaşçı Yeni Sezonda Fox Ekranlarında

Savaşçı dizisi yapımcısı Limon Film kısa sürede oyuncuların parasını verecek olması   bu krizi çözecek ama oyunculara şimdiden sözleşmeye koydurduğu maddelerle bu durumun tekrarının olmaması için dikkatli davranıyor.  Limon Film,  dizi oyuncuları ile ücrette şimdilik anlaşmış gibi gözüküyor. Bu şartlar altında dizinin yeni sezonda Fox  Tv ekranlarında yayınlanacağına kesin gözü ile bakılıyor.