Savaşçı Dizisinin Yeni Bölümünde Neler Olacak? Hangi Sanatçı Konuk Oluyor?


Güncelleme: 25 Kasım 2018 : 14:10
0

Pazar akşamları Fox tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Savaşçı dizisinden büyük sürpriz!Savaşçı dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümüne Azerbaycan’dan misafir var!

Yükselen reytingleri ile dikkat çeken Savaşçı dizisine Azeri sanatçı Azerin konuk olarak katılacak. Savaşçı dizisinin bu akşam yayınlanacak 55. bölümünü büyük bir sürprize sahne olacak.

HANGİ ŞARKIYI SESLENDİRECEK?

Savaşçı dizisine misafir olarak katılacak olan Azerin ‘Çırpınırdı Karadeniz’ karşısını seslendirecek.

Azerin dizide Türk Dünyası Birliği‘nin askerleri için düzenlenen moral gecesinde sahneye çıkarak ‘Çırpınırdı Karadeniz’ şarkısının dizinin hayranları için seslendirecek.

ÜNLÜ SANATÇIDAN TEŞEKKÜR

Türk dünyasının sevilen sanatçısı Azerin, Savaşçı projesinde konuk olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca “iki devlet tek millet” vurgusuyla Azerbaycan Türkiye dostluğunu sürekli dile getiren sanatçı, Savaşçı dizisine de teşekkür etti.

SAVAŞÇI’NIN 55. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yüzbaşı Haydar’ın kalbi durmuştur. Doktorlar Haydar’a müdahale ederken, Kutalmış Paşa’nın aracı da bir grup teröristin saldırısına uğrar. Albay Kopuz karargaha döner dönmez saldırıyı düzenleyenlerin kim olduklarını ve bağlantılarını öğrenmek için harekete geçer. Bütün oklar Karon’u gösterirken Seyfi de plan doğrultusunda, Nora’nın Karon’la tekrar bağlantıya geçmesini sağlayacaktır.

Bu arada kırmızı bültenle aranan bir teröristle ilgili gelen bilgiler karargahı alarma geçirir. Albay Kopuz Seyfi’yi istihbarat toplaması için görevlendirirken Kılıç Timi de teröristi yakalamak için operasyona çıkar. Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kılıç Timi ve Seyfi’yi ölümle burun buruna getirecektir.

SAVAŞÇI DİZİSİNİN KADROSU

Savaşçı dizisinin kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar gibi isimler yer alıyor.

SAVAŞÇI’NIN YÖNETMENİ KİM? HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisi her Pazar saat 20.00’de FOX televizyonunda izleyicilerle buluşuyor.

Savaşçı Dizisinde Çırpınırdı Kardeniz şarkısını söyleyen Azerin kimdir?

Azerin, Bakü’de doğup büyümüş, Azeri bir ses sanatçısıdır. Ailesinin söylediğine göre müziğe olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlamış, daha 5 yaşında iken Azerbaycan Devlet Radyo programında şarkı söylemeye davet edilmiş ve böylece müzik onun tüm ileri kaderini belirlemiştir.Vikipedi
Doğum tarihi: 9 Mayıs 1971 (47 yıl yaşında), Bakü, Azerbaycan
Tam adı: Anaxanım Etibar qızı Tağıyeva
Albümler: Yüreklerde BirizOnbeş Temmuz Gecesi