Savaşçı Üsteğmen Funda Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 9 Aralık 2018 : 14:12
0

Pazar akşamları Fox tv ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisine yeni katılan güzel oyuncuyu yakından tanıyalım.

Dizilerin aranılan isimlerinden olan Müjde Uzman, Savaşçı dizisine katılarak hayranlarına büyük bir sürpriz yapmıştı.

Müjde Uzman kim? Müjde Uzman kimdir? Müjde Uzman kaç yaşında? Müjde Uzman hangi dizilerde rol aldı? Müjde Uzman nerelerde oynadı? Savaşı dizisi Müjde Uzman kimdir? Savaşçı Funda kim? Savaşçı Funda gerçek adı ne? Savaşçı Funda kaç yaşında? Müjde Uzman boyu kaç? Müjde Uzman sevgilisi var mı? Müjde Uzman evli mi? Müjde Uzman yaşı kaç? Müjde Uzman evlendi mi? Müjde Uzman dizileri neler?

Müjde Uzman, Savaşçı dizisine 56. bölümden itibaren Üsteğmen Funda Turaç rolü ile dahil olmuştu.

ÜSTEĞMEN FUNDA TURAÇ KİMDİR?

Türk Hava Kuvvetleri mensubu bir jet pilotu olan Üsteğmen Funda Turaç; Asker ve jet pilotu olmak için her türlü zorluğa göğüs germiş, ailesini karşısına almış, idealist, cesur, asla geri adım atmayan, güçlü bir karakter olarak izleyici karşısına çıktı.

MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Müjde Uzman 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Pazarlama müdürlüğü ve müzik yazarlığı yapan Müjde Uzman, aynı zamanda modellik ve oyunculuk da yapıyor.

Kariyerine ilk kez 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başladı.

2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl ve Kiralık Aşk gibi iddialı dizilerin oyuncu kadrosuna adını yazdırdı.

SAVAŞÇI’NIN KONUSU NE?

Savaşçı dizisi, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan, adanmış kahramanlar olan “Bordo Berelilerin” hikayesini ele alıyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ KADROSU?

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Savaşçı filminin kadrosunda, Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar gibi isimler yer alıyor.

SAVAŞÇI’NIN YÖNETMENİ KİM?

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı Savaşçı dizisinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturmakta.

Savaşçı dizisi yeni bölümleri ile her Pazar akşamı Fox tv ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.