Savaşçı Dizisi Güzel Savcı Derya Kimdir?


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 15:57
0

Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosunda yer alan dizinin güzel savcısı Derya kimdir? Nerelidir,daha önce nerelerde oynadı, yaşı kaçtır, boyu kaçtır ,evli midir,bekar mıdır ,çocukları var mıdır, sevgilisi var mıdır? Hobileri nelerdir,eğitim durumu nedir? gibi birçok soruyu merak ediyoruz doğrusu. Peki Savaşçı dizisinin Derya’sı kimdir hep beraber yazımızın devamında Savaşçı dizisinin güzel oyuncusu Savcı Derya’yı tanıyacağız.

Savcı Derya mükemmel bir Cumhuriyet Başsavcısı’dır oldukça başarılı olan Savcı Derya ülkesine hizmet etmeyi bir gurur, onur ve şeref meselesi olarak sayar güzel oyuncu Savcı olmanın ağırlığı, başarısı ve kararlılığı ile dikkatleri üzerine çekiyor genç olmasına rağmen oldukça dikkatli bir savcı olması da ona pozitif bir avantaj sağlamaktadır özellikle terör örgütü ile mücadele’deki durumunu da gözler önüne seriyor. Bakalım Savcı Derya’yı Savaşçı dizisinde ne gibi durumlar bekliyor Savcı Derya’nın özel hayatı da merak konusu. Savcı Derya özellikle Doğu bölgelerinde görev almayı istemiştir ve görevini de layıkıyla yerine getiren bir savcıdır.

Savaşçı dizisinde Savcı Derya’ya hayat veren oyuncumuz kimdir? Savcı Derya’ya hayat veren oyuncu Deniz Baysal’ın ta kendisidir. Bizler güzel oyuncu daha önce romantik, romantik komedi gibi alanlarda çok gördük . Hatta Fazilet ve kızlarında bizler onu Fazilet’in büyük kızı, Ece’nin ablası ,Sinan’ınn eski sevgilisi, Yağız’a sırılsıklam aşık olan milli sporcu Hazan olarak tanıdık daha sonra Savaşçı dizisinin kadrosunda yer aldı. Güzel oyuncunun yaşı 27’dir. 5 Nisan 1991 yılında İzmir’de doğmuştur.Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret bölümü mezunudur.Babalar ve Evlatlar, Kalbim Dört Mevsim, Kayıp Şehir, Aşk Ekmek Hayaller,Derin Sular, Can Bedenden Çıkmayınca,Sol Şerit, Kaçak Gelinler, Beyaz Yalan,Sevda Kuşun Kanadında birçok Yayın ve yapımda Bizler onu görmeye alıştık.  Boyu 1.75 cm’dir ve kilosu 55’tir. Evli değil  bekâr da değil nişanlıdır ve nişanlısı Barış Yurtçu’dur. Barış Yurtçu Kolpa grubunun assolistidir. Bu yaz düğün yapacakları gelen dedikodular arasında. Deniz Baysal kova burçludur. Basketbol tutkunudur nu yüzden burnuna gelen top onum burum estetiği yaptırmasına neden olmuştur. Güzel oyuncuya bundan sonraki hayatında mutluluklar ve başarılar diliyoruz.