İkizler Memo Can Dizisi Yaren Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 17:59
0

Kanal D‘de Cumartesi akşamları yayınlanan İkizler Memo Can dizisinde Yaren rolünü oynayan oyuncu kimdir?

İkizler Memo Can dizisinin ekranlara iddialı bir giriş yapması dizinin oyuncularının da dikat çekmesine neden oldu. Dizinin dikkat çeken isimlerinin başında da Yaren rolündeki Tuğba Çınar oldu.

BİR ANDA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

İkizler Memo Can diziside Yaren Kepez karakterine hayat veren oyuncunun adı Tuğba Çınar. Tuğba Çınar kimdir? Tuğba Çınar hangi dizilerde rol aldı? Tuğba Çınar kaç yaşında? Tuğba Çınar’ın sevgilisi var mı? Tuğba Çınar kaç yılında doğdu?

Tuğba Çınar’ın dizide canlandırdığı Yaren karakteri nasıl biri?

TUĞBA ÇINAR KİMDİR?

Tuğba Çınar 1999 yılı Ankara Çankaya doğumludur. 19 yaşında olan güzel oyuncu Oğlak burcudur. Aslen Rizelidir. Ankara Çankaya Reha Alemdar Oğlu lisesi mezunudur. Eğitimine İstanbul Aydın Üniversitesi’nde devam etmektedir.

SOSYAL MEDYA İLE MEŞHUR OLDU

Sosyal medyada oldukça geniş bir takipçi kitlesi vardır. Scorp programı ile meşhur olan güzelin Youtube’da da hatırı sayılır bir kitlesi vardır.

LAKABI GAMZESİ BELİNDE

Tuğba Çınar, belinde bulunan gamzesi nedeniyle gamzesi belinde olarak tanınmaktadır.

2007 yılında dünyaca ünlü jean markası Mavi’nin reklam yüzü olmayı başarmıştır.

TUĞBA ÇINAR’IN SEVGİLİSİ KİM?

Tuğba Çınar, kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan Erdinç Erdim ile uzun süreli bir ilişki yaşamış ancak bu sene yolları ayrılmıştır.

İŞTE İKİZLER MEMO CAN’IN YAREN’İ

Osman’ın sevgilisi, 23 yaşında, güzeller güzeli bir kız. Şöyle biraz kendine baksa, saçını taratsa, biraz daha kadınsı kıyafetler seçse, etrafı yakıp kavuracak. Yaren bu hayatta babasıyla bir başına… Annesi o daha çok küçükken ölmüş. Çocukluğundan beri kendi işini kendi halleder olduğundan, kimseye eyvallahı yok. Korkusuz, dik başlı, her an kavgaya hazır bir kız Yaren. Osman’la açmış gözünü, onunla da kapamaya niyetli. Bu yüzden Osman hayırsızmış, ona güvenilmezmiş, ondan adam olmazmış hiç mi hiç umurunda değil Yaren’in. Çok aşık… O güveniyor Osman’a… Çok seviyor.

İKİZLER MEMO CAN DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Erler Film prodüksiyonu olan İkizler Memo Can dizisi Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan, Emir Berke Zincidi, Özgürcan Çevik, Burak Hakkı, Tuğba Çınar, Atilla Saral gibi isimler yer almakta.