EDHO(Eşkiya) Natocu Ekrem Kimdir? Gerçek Adı, Kariyeri?


Güncelleme: 4 Ekim 2017 : 00:09
0

Atv’nin sevilen dizisi Edho-Eşkiya yine bomba bir sezon açılışı yaptı. Aksiyon dolu bölümler ve yeni karakterle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizide Natocu Ekrem karakteri yeni sezona damga vuracak gibi. Peki kim bu Natocu Ekrem?

Eşkiya dizisi Natocu Ekrem karakterini canlandıran oyuncu Mesut Akusta’dır. Akusta dizide Natocu Ekrem rolünde oynamaktadır. Natocu Ekrem namı duyulmuş bir mafya babasıdır. Teo’nun abisidir. Teoman’ın masaya oturmasından memnun kalmış ve bundan sonra kardeşimin dostu benimde dosrum diyerek Hızır’a desteğini açıklamıştır.

Mesut Akusta’nın profesyonel oyunculuğu ile diziye renk katacağı kesin. Hem tecrübesi hem de role olan uyumu ile diziye ayrı bir hava katacaktır. İsterseniz biraz Mesut Akusta’yı tanıyalım.

1964 Konya doğumlu olan Mesut Akusta, babasını ölümü ile Ankara’ya taşınmıştır. Babası teknisyen olan Mesut Akusta, babası emekli olunca annesinin memleketi Afyon’a gitmişlerdir. Daha sonra Ankara’ya geçen Mesut Akusta, eğitimini burada tamamladı. Halk eğitim merkezinde kurslara giden Akusta, ressamlık kursu da aldı.

Kendi imkanları ile tiyatroya başlayan Akusta, 6 yıl çocuk tiyatrosu olmak üzere 1992’ye kadar Ankara’da tiyatro yaptı. Yine aynı dönemde lisanslı kalecilikte yapmıştır.