MEHMET ÇEPİÇ EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNDE!


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 03:23
0

Yaklaşık 4 sezondur Atv ekranlarında Salı akşamları izlenme rekorları kıran, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Daha önce pek çok diziden tanıdığımız Mehmet Çepiç’in, önümüzdeki bölümden itibaren ekipteki yerini alması bekleniyor.

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Mehmet Çepiç’in dizide Mit Müdürü rolüyle izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Daha detaylı bilgi edinirsek paylaşacağız. Fakat yeni bölümde oyuncunun nasıl etki bırakacağının, daha iyi anlaşılacağı düşünülüyor. Şimdi, Mehmet Çepiç kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Bakalım.

MEHMET ÇEPİÇ KİMDİR?

Oyuncu, 8 Şubat 1962 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. 1980 yılında, tiyatrocu Erkan Yücel’in kurduğu Ankara Halk Tiyatrosu kursuna giderek 1981’de profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Aynı zamanda, 1982 ve 1990 yılları arasında TRT’de seslendirmen, oyuncu ve sunucu olarak görev almıştır. Sonrasında çeşitli tiyatro oyunları ve televizyon dizilerinde rol almıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

1997 yılında Atv’de yayınlanan Sıcak Saatler dizisinde “Doğan” karakterini canlandırmıştır. Aynı sene Eltiler adlı dizide de rol almıştır. 2000’li yıllarda, Merdoğlu, Aşkına Eşkıya, Berivan, Vasiyet, Aşkımızda Ölüm var gibi dizilerde oynamıştır. 2010’lu yıllarda ise, Sakarya Fırat, Arka Sokaklar, Filinta, Göç Zamanı ve Sen Anlat Karadeniz adlı yapımlarda ekrandaki yerini almıştır. Ayrıca, dizilerin arasına pek çok sinema ve televizyon filmi sıkıştırmıştır.