Zengin ve Yoksul 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 19:18
0

Zengin ve Yoksul ‘Karan İle Aleyna Evleniyor Mu’?

ATV’de yayınlanacak olan Zengin ve Yoksul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5. Bölümün ardından merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı şok etkisi yarattı.Zengin ve Yoksul 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz özellikle sosyal medya üzerinden çok konuşuldu.

Başrollerinde Binnur Kaya, Osman Sonant ve Evrim Solmaz’ın rol aldığı dizi Zengin ve Yoksul 6. yeni bölüm ile 12 Mayıs Pazar günü ekranlarda olacak.

ZENGİN VE YOKSUL 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zengin ve Yoksul 6. yeni bölüm fragmanının yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında;  Aleyna, Karan’a sırılsıklam aşık olurken Aysel, Karan’ı Aleyna ile görmekten büyük üzüntü yaşar.  Karan ise Aleyna’ya evlenme teklifi etti.  Aleyna ile nikah masasına oturan Karan’ın planı nedir. Aysel ise bu haberi duyunca çıldırıyor. Karan ile ben evlenecektim diyen Aysel  Aleyna’yı arayarak Karan’ın onla intikam için evlendiğini onu sevmediğini söyledi. Aleyna’nın ise buna inanmadığı görülüyor. Sinir krizi geçirip ortalığı birbirine katan Aysel’in yeni bölümde neler yapacağı merak konusu oldu. Karan ile Aleyna’nın evliliğine  Aziz Bey ne diyecek?

Zengin ve Yoksul 6. yeni bölümün fragmanını izlemek için linke tıklayınız…

ZENGİN VE YOKSUL 5. BÖLÜMDE NELER  YAŞANDI?

Aysel’in kaçırıldığını anlayan Karan, onu kurtarmak için ne gerekiyorsa yapacağını ablasına söylüyor. Azize haber gitmemesi için uğraşırken aynı zamanda da Aysel’i bulmak için çabalıyor. Nihal, Aysel’in başına bir şey geldiğinden şüphelendiğinde Aziz’den yardım istemeye kalkıyor. Aysel ise Aziz’in karanlık yüzü ile karşı karşıyadır.

Karan, Aysel’i bu durumdan nasıl kurtardı. Diğer yandan Berrin, Nihal’de bazı değişiklikler fark etmişti. Nihal annesinin kuşkularını dağıtmaya çalıştı ama başarılı olamadı Aleyna ise Karan’a ilk defa ‘seni seviyorum’ demişti.