Ali ve Sevda Dizisi İsim Değiştirdi!


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 21:22
0
Kimse Bilmez

ATV ekranlarında hazırlıkları başlayan ve yakında yayında olması planlanan, Baba Yapım’ın yapımcılığını, usta yönetmen Kartal Çidamlı ve Ufuk Hakan Eren’in yönetmenliğini üstlendiği ve başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal’ın yer aldığı dizinin adı değişiklik yaşadı. Peki dizinin yeni ismi ne oldu?

Ali ve Sevda Keremcem Kimdir? Rol Aldığı Diziler?

28 Aralık 1977 Muğla doğumlu olan Keremcem, Ege Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Bölümü mezunudur. Bugüne kadar rol aldığı diziler Aşk Oyunu, Kavak Yelleri, İki Yabancı, Elif, Keskin Bıçak, Tövbeler Tövbesi, Merhaba Hayat, O Hayat Benim, İki Yalancı, Aşk ve Mavi olmuştur.

Ali ve Sevda Özgü Kaya Kimdir? Rol Aldığı Diziler?

17 Haziran 1996 İstanbul doğumlu olan Özgü Kaya’nın bu güne kadar rol aldığı diziler Adı Efsane ve Mehmetçik Kutlu Zafer olmuştur.

Ali ve Sevda Burak Serdar Şanal Kimdir? Rol Aldığı Diziler?

28 Ağustos 1988 doğumlu olan oyuncunun bu güne kadar rol aldığı diziler Arka Sokaklar, Küçük Kadınlar, Avrupa Avrupa, Dinle Sevgili, Böyle Bitmesin, Yeşil Deniz, Rüzgarın Kalbi ve İkisini de Sevdim olmuştur.

Ali ve Sevda’nın Yeni İsmi Ne Oldu?

ATV ekranlarında başlaması beklenen dizinin yeni ismi “Kimse Bilmez” olarak değiştirildi. Diziye yayın hayatında başarılar diliyoruz.