Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı!


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 15:49
0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde 2 Yeni Ayrılık Şoku!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisinde 2 şok ayrılık yaşanıyor.  Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar  yapımcılığının  ATV iç yapımlarının üstlendiği  başrol oyuncularının Oktay Kaynarca,  Tarık Ünlüoğlu,  Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırım, Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal’ın  paylaştığı yapımın  son bölümünde dizinin sevilen karakterlerinden  İlhan Şen’in canlandırdığı  Ferman ve Saydam Yeniay’ın canlandırdığı Mesut  karakterleri senaryo gereği öldürülerek diziye veda etti.

Atv ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  135 bölümü ile bu hafta ekranlara geldi. EDHO sevenlerinin yakından takip ettiği dizide bu hafta yaşananlar nefes kesti. Aksiyon, heyecan ve adrenalinin eksik olmadığı dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. son bölümü yine dizi severlere aksiyon dolu bir gece yaşattı. Dizinin 136. yeni bölüm fragmanında  neler yaşanacak? Diziye hangi oyuncular veda edecek?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar 136. Yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  135. Bölümde Neler Yaşandı!

Alparslan Hızırı cezaevinden çıkarmak için plan yapıyor ve Ünal’a giderek yapmasını istediği şeyi söylüyor.Son bölümde, Alparslan vuruluyor. Alparslan vurulduğu anda fedailerin başı Bu can bu vatana fedadır. Bundan sonra Fedailerin başı sensin diyor. Mesut, Akif’ten hesap sormaya gider. Akife kimin vurduğunu bile bilmediğini söyleyerek amacın doğru insanı bulmak olduğunu onu vurmak  olmadığını söyler ama dinletemez. Akif Mesut’un ağır sözleri karşısında istifa edebileceğini söyler ancak Mesut bir süre geri planda kalması talimatını verdiği için yapamaz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar 136. Bölümü  ve yaşanacak yeni gelişmeler ile   7 Mayıs Salı akşamı ATV ekranında olacak.