EDHO’da Flaş Ayrılık! Hangi İki Ünlü Oyuncu Diziye Veda Etti?


Güncelleme: 1 Mayıs 2019 : 23:02
0

Salı akşamları atv ekranlarında izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde şok veda! Dizide rol alan iki ünlü isim son bölümde diziye veda etti.

135. bölümü ile 30 Mayıs Salı akşamı atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir ayrılık daha yaşandı.

Şok Eden Final!

Dizinin son yayınlanan bölümünün final sahnesinde Haşmet, kendisine ihanet eden oğlu Ferman’ın ölüm emrini verdi. Çakırbeylilerin karşı koymasına rağmen Haşmet oğlu Ferman’ı boğdurarak öldürttü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bir diğer veda eden isim ise Mesut oldu. Hızır tarafından tek kurşunla öldürülen Mesut diziden ayrıldı.

Bu sahneyle birlikte diziden iki isim ayrılmış oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mesut karakterini canlandıran Saydam Yeniay ve Ferman rolüne hayat veren İlhan Şen dizide öldürülerek veda etmiş oldular.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile önümüzdeki Salı akşamı atv ekranlarında olacak.

Saydam Yeniay.

Saydam Yeniay Kimdir?

Uzun yıllardır Türk tiyatrosuna hizmet eden usta oyuncu Saydam Yeniay 24 Mart 1965 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Kocaeli Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi ardından, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü tamamlamıştır. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nde rol eğitimi vermektedir.

Oynadığı Diziler

Saydam Yeniay’ın rol aldığı yapımlar arasında; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Avlu, Süper Baba, Şehnaz Tango, Bizim Aile, Böyle Mi Olacaktık?, Yedi Numara, Kurtlar Vadisi Pusu, Karagül ve Osmanlı’da Derin Devlet yer alır.

İlhan Şen.

İlhan Şen Kimdir?

İlhan Şen 1987 yılında Bulgaristan’da dünyaya geldi. İki yaşında aile ile birlikte Türkiye’ye yerleşti. 32 yaşındaki ünlü oyuncunun boyu 1.89. İlk ve orta öğretimini Istanbul’da bitirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat Yüksek Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İyi derecede İngilizce biliyor.

Avrupa’nın En İyi Modeli

Modelliğe 17 yaşında basladi. 2008 senesinde Best Model of Turkey yarışmasinda finalist oldu ve ‘En iyi Mayo Modeli’ ödülünü aldi. Bir sene sonra ise bu sefer “Best Model of Turkey” 2009 birincisi oldu. Türkiye’yi Bulgaristan’da gerçeklestirilen “Best Model of the World” yarismasnda temsil etti ve ‘Best Model of Europe’ ödülü ile döndü.

Oyunculuk Eğitimi Aldı

Modellikteki başarısının ardından oyuculuk eğitimine başladı. Sırasıyla Bahar Kerimoğlu, Derya Alabora, Levent Dönmez ve Ümit Çırak gibi önemli isimlerle çalıştı. Ömer Can Koçak’ın yönettiği “Perspective” isimli kısa filmin başrolünde oynadı. Film festivallerden ödüllerle döndü.