EŞKIYA DÜNYA HÜKUMDAR OLMAZ’DA İKİ AYRILIK YAŞANDI!


Güncelleme: 30 Mart 2019 : 02:14
0

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu ve Yunus Emre Yıldırımer gibi oyuncuların paylaştığı 4 sezondur büyük bir ilgiyle izlenen, Eşkıya Dünya Hükumdar Olmaz dizisinden iki oyuncu ayrıldı. İşte detaylar…

BİRGEN ENGİN VE NİHAN TAŞYÜREK ARTIK YOK!

Salı akşamları Atv ekranlarında izlenme rekorları kıran yapımda, Özgür ve Cemre kardeşleri canlandıran Birgen Engin ve Nihan Taşyürek artık yer almayacak. Rolleri bittiği için senaryo gereği ayrıldıkları söyleniyor. Bu iki ismin olmayışının senaryoda nelere yol açacağı da merak ediliyor. Şimdi kısaca kendilerinden bahsedelim.

BİRGEN ENGİN KİMDİR?

1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Konservatuvar eğitimini bitirmesinin ardından, Londra’da fiziksel tiyatro, işletme ve sanat işletmesi ile ilgili eğitimler almıştır. Ayrıca Londra’da pek çok sosyal sorumluluk projesinde aktif rol oynamıştır. İstanbul’a döndüğünde yetimhane kızlarını konu alan Kırgın Çiçekler adlı dizide 2015 yılında oynamaya başlamıştır. Bu dizide “Kader’in annesi Banu ”karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır. En son rol aldığı yapım halen Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisidir. Cemre karakterine hayat vermiştir.

NİHAN TAŞYÜREK KİMDİR?

1987 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Dizi dünyasına 2008 yapımı bir günlük dizi olan Unutma Beni ile atmıştır. 2015 yılında da, Atv’de halen devam etmekte olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde “Özgür” karakterini canlandırmaya başlamıştır. Ayrıca, 2017 yapımı Yaşamak Güzel Şey adlı sinema filminde de rol almıştır.