Diriliş Ertuğrul Süleyman Kimdir? Gündoğdu’nun Tarihte Oğlu var mı?


Güncelleme: 9 Aralık 2018 : 12:15
0
Diriliş Ertuğrul 5. sezonunda yine en çok izlenen diziler arasında, reyting sıralamasında zirveyi kimseye kaptırmayan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’da yeni gelişmeler yaşanıyor.

Diriliş Ertuğrul yeni sezonunda yeni oyuncular ile izleyicileri buluşmaya devam ediyor.

Diriliş Ertuğrul Yeni Oyuncu Süleyman Kimdir?

Dizide heyecan üst seviyeye çıktı. Diriliş Ertuğrul 127. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda büyük bir sürpriz ile karşılan izleyiciler heyecanla yeni bölümün yayınlanacağı 12 Aralık Çarşamba günü beklemeye başladılar. Gündoğdu Bey’in oğlu, Hayme Ana’nın  torunu rolünde oynayacak Süleyman karakteri diziye dahil olan en son yen oyunu oldu. Annesi Selcan Hatun ile birlikte Kayı obasına dönen Süleyman kimdir? Tarihte var mıdır? izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Gündoğdu Bey’in gerçekte oğlu var mı? merak konusu oldu?

Diliş Ertuğrul Gündoğdu Bey’in Oğlu Süleyman Kimdir? Tarihte var mı?

Diriliş Ertuğrul’un yeni bölüm tanıtımı ile heyecan giderek arttı. Dragos’un hain tuzaklarını alt etmek için elinden geleni yapan Ertuğrul Bey, oğlu Gündüz’ün hayatını kurtarmak için elinden geleni yapmaktadır. Yaşanan acı olayların ve karmaşanın ortasında obaya gelen Selcan Hatun yüzleri güldürecek. Ertuğrul Bey’in ağabeyi Gündoğdu’nun eşi ve oğlu bu 127. bölümle birlikte izleyici karşısına çıkacak. Ancak akıllarda bir soru işareti var; Gündoğdu Bey’in oğlu tarihte var mı? Selcan’ın oğlu Süleyman kim?

Diliş Ertuğrul Yeni Oyuncu Süleyman Kimdir?

Gündoğdu Bey’in oğlu rolünde Süleyman karakterine hayat verecek olan oyuncumuz gerçek kimliği henüz açıklanmış değil, açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak! Gelelim asıl merak edilen konuya Gündoğdu Bey’in tarihte bir oğlu yoktur. Bu nedenle Süleyman karakteri; daha önce Kaledar Günalp Bey gibi örnekleri gördüğümüz hayali bir karaktere can verecektir.

Gündoğdu ve Selcan’ın Oğlu Süleyman Kimdir? Tarihte Var mıdır? gibi soruların cevabını bu haberimizde size aktarmaya çalıştık.. Peki siz bu hayali karakter hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizide hayali karakterlerin olmasını doğru buluyor musunuz? Yoksa izleyicileri yanıtlığını, tarihin yanlış anlatıldığını mı düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı sayfanın altındaki yorum kısmından iletirseniz seviniriz…

Süleyman Şah’ın Çocukları:

Süleyman Şah’ın kız çocuğu yoktur. Sungur Tekin ve Gündoğdu Bey’in çocukları yoktur. Ertuğrul Gazi’nin 3 çocuğu vardır;

Dizinin 127. bölümünde torunu Süleyman’ı karşısında gören Hayme Ana çok sevinir. Selcan’ın, “torunun Süleyman” demesi üzerine ise şok olan Hayme ana ayrıca Süleyman ismi verildiği içinde çok duygulanır. Yeni oyuncu Süleyman’ın Kayı Obasında ne yapacağı ve kuzenleri ile uyumu herkes tarafından merak ediliyor. Ertuğrul Bey’in yanında, Kayı Obasının istikbali için çalışan bir alp mi olacak yoksa bir zamanlar annesinde içinde bulunduğu gibi hain planlar içinde mi olacak? bu soruların cevabını önümüzdeki bölümlerde öğreneceğiz.