Diriliş Ertuğrul Dündar Bey Neden Yok? Geri Gelecek mi? Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 30 Kasım 2017 : 12:11
0

Obaya dönüş yapan Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları yine eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir Saadettin’in elinden almıştı. Tabi arkasından iş çeviren Dündar’ı ise sürgün etmişti. Diriliş Ertuğrul Dündar Bey Neden Yok? Geri Gelecek mi? Diziden Neden Ayrıldı mı?

Dündar obaya ve ailesine veda eder. Dündar giderken Ertuğrul’dan müsaade ister. Ertuğrul ise çıktığın bu yolda gözlerin görür ve aklında başına gelir inşallah der. Dündar abisinden helallik ister. Artuk Bey’den de helallik isteyen Dündar kalbini kırdıysam hakkını helal et der. “Ey oğul, sakın içinde ikiliğe düşmeyesin. Ağabeyinin sana biçtiği bu yolda aslını unutma diyen” annesinin elinden öper.  Duygu dolu bir vedanın ardından Dündar yola düşer.


Diriliş Bahadır İdam Mı Ediliyor? Bahadır Ölecek Mi? <<<tıkla


Dündar belli bir süreliğine sürgüne gitmiştir. İlerleyen bölümlerde Oba’ya geri dönecektir. Ancak bu geliş hayır mı olacaktır yoksa şer mi? Dündar anne ve abisinin söylediklerine kulak verip kendisini düzeltecek ve yaptıklarından ders çıkartacak mıdır? Yoksa düşmanlarla işbirliği yapıp Ertuğrul’a ve obaya ihanet mi edecektir? Sizler de konu ile ilgili düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Dündar Karacahisar Kalesinin fethi esnasında Ertuğrul’u arkadan mı vuracaktır?

Güncellenecektir

Dirliş Ertuğrul 97. Bölüm -Dündar’ın Vedası