Diriliş Ertuğrul’un Final Tarihi Belli Oldu


Güncelleme: 30 Nisan 2019 : 21:11
0

Trt ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul bu sezon sonunda ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş devrini anlatan ve Ertuğrul Gazi karakterine Engin Altan Düzyatan‘ın hayat verdiği Diriliş Ertuğrul dizisi final yapıyor.

En Çok Reyting Alan Dizi

Televizyonların en çok reyting alan dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul ne zaman bitecek? Diriliş Ertuğrul’un finaline sayılı bölümler kaldı.

Trt ekranlarında her Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’un finali için geri sayım başladı.

İşte Final Tarihi

1 Mayıs Çarşamba günü 146. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin finaline yalnızca beş bölüm kaldı. Dizi 30 Mayıs’ta yayınlanacak 150. bölümü ile ekran macerasını sonlandıracak.

Beş sezondur Trt ekranlarında izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlandığı günün sosyal medyada da en çok konuşulan dizisi olma özelliği taşıyor.

Ertuğrul Bitiyor, Osman Gazi Geliyor

Diriliş Ertuğrul dizisinin bitmesinin ardından ise yapım Osman Gazi’nin hayatı ile devam edecek.

Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucularının hayatlarını konu alan dizide Ertuğrul Gazi dönemi sona ererken Osman Gazi dönemi ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Osman Gazi’yi Kim Canlandıracak?

Diriliş Osmanlı dizisinde Osman Gazi karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Yakışıklı aktör Burak Özçivit’in uzun bir süredir bu rol için derin hazırlıklar içerisinde olduğu bilinmekte.

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

Ekranların aranan yüzlerinden başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan 26 Temmuz 1979 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Aslan burcu olan Düzyatan evli ve iki çocuk babası.

Oyunculuk eğitimini Dokuz Eylük Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan Engin Altan Düzyatan, Kenter tiyatrosu, DOT Tiyatrosu ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda görev almıştır.

Televizyonda rol aldığı ilk yapım ise Koçum Benim dizisidir. Düzyatan, 2012 yılında Los Angeles Movie Awards’da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanmıştır.

Rol Aldığı Sinema Filmleri

– Cennet

– Romantik Komedi 1

– Romantik Komedi 2

– Bir Avuç Deniz

– New York’ta 5 Minare

– Anadolu Kartalları

– Bu İşte Bir Yalnızlık Var

Rol aldığı diziler

– Yeditepe İstanbul

– Koçum Benim

– Bir Bulut Olsam

– Kapalıçarşı

– Son

– Yol Ayrımı

– Cinayet