MAYIS SONU SEZON FİNALİ YAPACAK DİZİLER!


Güncelleme: 16 Mart 2019 : 01:28
0

Daha önce, sezon finali tarihleri belli olan dizileri paylaşmıştık. Ancak, her geçen gün bir dizinin daha tarihi netleşiyor. İşte mayıs sonu sezon tatiline girecek olan diziler…

SEN ANLAT KARADENİZ

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin 29 Mayıs Çarşamba akşamı sezon tatiline gireceği söyleniyor. Geçtiğimiz bölüm dizinin ana kötü karakteri olan Vedat’ın ölmesiyle büyük bir yankı uyanmıştı. Sezon finaline dek nasıl devam edeceği merak ediliyor.

JET SOSYETE

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, aynı zamanda başrolde izleyici karşısına çıktığı Jet Sosyete dizisi düşük reytinglerinden dolayı saat değiştirmişti. Artık 22.15’de yayınlanmaya başlamıştı. Fakat, yeni sezon onayını alan diziler arasında bulunuyor. 29 Mayıs Çarşamba akşamı onun da sezon tatiline girmesi bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

Başrolünde 4 sezondur Engin Altan Düzyatan’ı izlediğimiz Diriliş Ertuğrul dizisinin seneye tarihsel dönem değiştirerek yoluna devam edeceği söyleniyor. Gelecek sezon Osman Gazi dönemiyle izleyici karşısına çıkacak dizinin 29 Mayıs Çarşamba akşamı sezon finali yapacağı bildiriliyor.

ERKENCİ KUŞ

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük ilgiyle izlenen Erkenci Kuş dizisinin de seneye devam etmesi planlanıyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın öne çıktığı eğlenceli yapımın 25 Mayıs cumartesi akşamı sezon finali bölümüyle ekranlara gelmesi düşünülüyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN

Bir önceki yazımızda Çocuklar Duymasın dizisinin 29 Mayıs Çarşamba akşamı sezon finali yapacağını duyurmuştuk. Ancak, senaristin açıklamasına göre dizi o akşam final yapıp, mutlu dahi bitmeyebilir.