Diriliş Ertuğrul Ne Zaman Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 13:46
0

2019 Diriliş Ertuğrul Final Tarihi Belli Oldu Mu?

TRT 1 ekranlarının aksiyon dolu dizisi Diriliş Ertuğrul’da sona yaklaşıldı.  Dizi bu sezon Diriliş Ertuğrul’a veda ediyor. Gelecek sezon ise   i farklı bir konsept ile izleyici karşısında olacaklar. ‘Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak’ sorusunun yanıtı merak edilmeye başladı. Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul’un final tarihi de belli oldu. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapcak?  Kaçıncı bölümde  ekranlara veda edecek ?

Reyting rekorlarını alt üst eden Diriliş Ertuğrul’dan izleyenlerine kötü haber geldi. Milyonların izlediği Diriliş Ertuğrul final bölümü ile beraber ekranlara veda edecek. Dizinin final yapacağı tarih ise resmen açıklandı. Bu doğrultuda, dizinin hayranları ‘Diriliş Ertuğrul ne zaman, kaçıncı bölümde final yapacak?’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Sizler için derlediğimiz merak edilen detaylara yer verirken Diriliş Ertuğrul final tarihi hakkında da bilgi paylaştık.

2019 DİRİLİŞ ERTUĞRUL FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!

TRT 1’in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul’un 29 Mayıs günü yayınlanacak olan 150. Bölüm ile final yapacak. Diriliş Ertuğrul dizisi tarihe  döneminde Ertuğrul döneminin sona ermesi ile yeni sezonda yayınlanmayacak. Dizi 150. bölümü ile ekranlara veda edecek.

EKRANLARA OSMAN GAZİ İLE GERİ DÖNECEK!

Ekran macerasına 5 yıl önce başlayan Diriliş Ertuğrul dönemin bitmesi ve başka bir dönemin başlamasından dolayı ekranlara Osman Gazi ismiyle devam edecek. Engin Altan Düzyatan’ın başarılı performansıyla da dizinin artan başarısı yeni sezonda yoluna Osman Gazi karakterini canlandırmak için Burak Özçivit ile devam edecek. Osman Gazi rolü için çok sıkı çalışan Burak Özçivit aynı zamanda tarihi derinlemesine okuyor ve bu rol için büyük mesai harcıyor.