ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİ 17 YAŞINDA!


Güncelleme: 16 Ocak 2019 : 23:19
0

Yıllardan beri, aralıklarla da olsa devam eden ve başarıyı elden bırakmayan, Birol Güven imzalı Çocuklar Duymasın dizisi bugün 17 yaşına bastı. İşte detaylar..

PINAR ALTUĞ PAYLAŞTI

Dizinin başrol oyuncularından Pınar Altuğ, kendi instagram hesabından “Bugün Çocuklar Duymasın’ın doğum günü, 16 Ocak 2002’de ilk bölümümüz yayınlandı. Sene rüştümüzü ıspat edeceğiz inşallah. Nice senelere” yazarak dizinin yıldönümü olduğunu bildirdi. Yaptığı paylaşımda, eski bölümlerden fotoğraflar olması dikkat çekti.

YILLARDIR ZİRVEDE

Görünen o ki, Çocuklar Duymasın, aradan geçen onca yıla rağmen zirveyi elden bırakmaya pek de niyetli görünmüyor. Çocukların büyümesi ve evlenmesine rağmen halen seyirciler dizide, kendinden bir şeyler bulabiliyor. Meltem ve Haluk’un küçük şeylerden yaptığı tartışmalar ve sonunda bir şekilde tatlıya bağlanması ilgi çekiyor. Bunun yanında, üst katlarına taşınan Gönül ve Tuna’nın eklediği katkı da es geçilmiyor. Tuna bu geçen zaman da, Selami’yi pek de aratmamış görünüyor. Tabi ki, dizideki asıl çocukların artık Orçun ve Merve olması, onlardan kaynaklı çıkan sorunlar da ekleniyor. Merve’nin annesi Özlem’in yeni kocası Sertaç’ın sürekli “Ne yapayım yalan mı söyleyeyim” repliği seyircilerin oldukça hoşuna gidiyor. Ayrıca, bu sezon başında Emre’nin evlilik kararı alması ve evleneceği kızın ailesinin dizide yarattığı hava da izleyenleri güldürüyor. Meltem’in dünürüyle olan sahneleri ve onlarla zıtlaşması komik rüzgârların esmesine neden oluyor.

GÜZEL MESAJLAR VERİYOR

Eğlendirmenin yanında, dizi güzel mesajlar vermeyi de ihmal etmiyor. Geçtiğimiz sezon Haluk üçüncü çocuk isterken, Meltem onun yerine kimsesiz bir çocuk evlat edinmeyi uygun gördü. Haluk’da bu fikre ikna oldu ve gidip yetiştirme yurdundan Zeynep adında bir kız çocuğunu sahiplendiler. Başlarda Zeynep onlara şüpheyle yaklaştı. Çünkü daha önceden kendisini evlat edinen bir aile, onu yurda geri bırakmıştı. Ancak, Meltem ve Haluk onu asla bırakmayacakları konusunda ikna etmeyi başardı ve artık tamamen evlat edindiler. Kendi öz çocuklarından da, hiçbir şekilde ayırmıyorlar.

ARTIK ARAMIZDA OLMAYAN OYUNCULAR

Diziden bu zamana dek pek çok oyuncu geçti. Meltem’in annesini oynayan Ayşen Tekin, 2006 yılında geçirdiği bir ameliyat sonucu aramızdan ayrılmıştı. Haluk’un babasına hayat veren, Altan Günbay’da geçtiğimiz yıllarda vefat etmişti. En son 2017 yılında “Engin” karakterine hayat veren Vatan Şaşmaz’ı kaybetmiştik. Pınar Altuğ yaptığı paylaşımların altındaki yorumlarda bu oyuncuları anmayı da ihmal etmedi.