Bizim Hikaye Filiz’in Annesi Kim? Ne Zaman Ortaya Çıkacak?


Güncelleme: 12 Ekim 2017 : 22:02
0

Filiz hem babasının hem de kardeşlerinin yükünü sırtlamış, Annesinden büyük darbe yemiz bir kızdır. Tüm zorlukların üstesinden gelmiştir. Kardeşlerine hem baba olmuş hem de annelik yapmıştır. Annesi ise evden çok defa kaçmıştır. Ancak son gidişinden sonra bir daha gelmemiştir. Peki Filiz’in annesi kimdir? Ne Zaman geri dönecektir?

Oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan, Nesrin Cavadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu, Ömer Sevgi gibi isimleri barındıran Bizim Hikaye, konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça sevildi. Dizide farklı bir hikaye ile karşılaşmak izleyiciyi ekranlara kilitledi.

Bizim Hikaye sarhoş bir baba ile birbirinden farklı fıtratlara sahip 6 kardeşin zorlu yaşam hikayelerini konu almaktadır. Evin annesi ise babalarının kahrını daha fazla çekememiş ve 6 çocuğu bırakarak evden kaçmıştır. Peki anne nerededir? Nereye gitmiştir? Geri gelecek mi? Ne Zaman gelecek?

Filiz’in annesi ilerleyen bölümlerde geri gelip diziye dahil olacak. Ancak gelişi 1. sezonda mı olacak yoksa 2. sezonda mı olacak orası şuan için net değil. Ancak hikayenin gidişine göre anne mutlaka geri gelecek. Anneyi oynayacak olan oyuncu şuan için netlik kazanmadı. Büyük ihtimal final yapan dizilerden karaktere uygun olan oyuncu ile anlaşıp diziye dahil olacak.


Tıkla>>>BİZİM HİKAYE BÖLÜM ÖZETLERİ VE TÜYOLARI<<<Tıkla