BİZİM HİKAYE’DE FİLİZ VE BARIŞ ARASINDAKİ BUZLAR ERİYOR!


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 18:04
0

Başrollerini Burak Deniz ve Hazal Kaya’nın paylaştığı Bizim Hikâye dizisi bu hafta 69.bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla yeni bölümde Filiz ve Barış arasındaki yanlış anlamalar son buluyor. İşte detaylar…

BEBEK HABERİ HER ŞEYİ DEĞİŞTİRİYOR!

Yeni bölüm fragmanında, Filiz’in kendisine kırgın olan Barış’ın peşinde gezdiği dikkat çekiyor. Hastanede eline geçen bir çiçeği Barış’a vermeye çalışırken de, içindeki kartı fark etmemesinden dolayı, oldukça komik bir durum ortaya çıkıyor. Barış yüz vermemekte kararlıyken, Filiz pes etmiyor. Bebeklerinin kontrolü için hastaneye geldiğini söylüyor.

Ultrasonda bebeği kontrol ederken, cinsiyetinin de kız olduğu anlaşılıyor. Barış bu haberle kendine daha fazla hâkim olamıyor ve Filiz’le birbirlerine sarılıyorlar. Aralarındaki buzlar da erimiş oluyor. Sürekli yanlış anlamalar ve üçüncü kişilerle ayrı düşen Barış ve Filiz, finale doğru seyircinin de yüzünü güldürüyor. Şimdi son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

68.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Fikri’nin Minibolları düşürdüğü durum okulda ciddi bir krize neden oldu. Filiz’le Barış aralarındaki fırtınalara rağmen çocuklar için geçici de olsa bir araya gelmek zorunda kaldı. İkisi birlikte şimdi çocukların okuldan atılmamalarını sağlamak için diğer velilere düzgün bir aile olduklarını ispatlamak için lokantada bir yemek düzenlemek zorundadırlar.

Barış ise bu süreçte Zihni’den aldığı akılla Filiz’in kendisine olan direncini kırmak için uğraşacaktır. Tüm bunlar olurken yaşananlardan dolayı kendini kötü hisseden Neslihan, Filiz’le konuşmaya karar verir. Çocukların ise amcalarına yaptıkları haksızlığı telafi etmek için güzel bir planı vardır. Ancak lokantada tuhaf aksilikler bir türlü yakalarını bırakmaz. Tam her şeyi atlattıklarını düşündükleri anda herkesin iyi niyetle kurduğu plan üst üste gelir ve Filiz kendini bir kez daha kıyametin tam ortasında bulur.

69.bölüm fragman için tıklayınız..