SEBAHAT ADALAR BİZİM HİKÂYE’YE TRANSFER OLDU!


Güncelleme: 26 Mart 2019 : 02:07
0

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı, 6 çocuklu bir ailenin hayatını konu alan Bizim Hikâye dizisine yeni bir transfer gerçekleşti. Deneyimli oyuncu Sebahat Adalar dizinin yeni bölümlerinde rol alacak. İşte detaylar…

SÜREKLİ YENİ KARAKTERLER GELİYOR!

Bu aralar Bizim Hikâye dizisine çok sık oyuncu dâhil olmaya başladı. Sebahat Adalar’da üçüncü oyuncu oldu. Geçen hafta da iki yeni oyuncuyu bünyesine dâhil etmişti. Şimdi Sebahat Adalar kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Açıklayalım.

SEBAHAT ADALAR KİMDİR?

Oyuncu, 1954 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Müziği ve Drama Oyunculuğu bölümlerinde eğitim almıştır. Aynı zamanda, Yalova Halk Eğitim Merkezi’nde el sanatları, Mersin Kız Meslek Lisesi’nde resim eğitimleriyle yeteneklerini pekiştirmiştir. Mersin’de pek çok tiyatro oyununda sahneye çıkmıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

Kamera karşısına ilk olarak 1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle geçmiştir. 2002 yılında Ekmek Teknesi adlı dizide rol almıştır. 2003’ de Keloğlan Kurtlar Vadisi ve Sultan Makamı dizilerinde oynamıştır. 2005 ve 2006 döneminde başrolünde Timuçin Esen’in yer aldığı Hırsız Polis dizisinde yer bulmuştur. Aynı dönemde Ihlamurlar Altında adlı yapımda da gözükmüştür. Arka Sokaklar, Doktorlar, Selena, Genco, Kanıt, Cümbür Cemaat Aile, Âlemin Kralı, Leyla ile Mecnun, Öyle Bir Geçer Zamanki, Yahşi Cazibe rol aldığı bazı diğer diziler arasında gelmektedir. En son, Hayatta Olmaz sinema filmiyle kamera karşısına geçmiştir.