BİZİM HİKAYE’DE ÇUKUR BENZERİ SAHNELER GELİYOR!


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 14:49
0

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı Bizim Hikâye’nin 69.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Tanıtımda, Çukur dizisine benzer karakterlerin yer aldığı dikkat çekti. İşte detaylar…

MAHALLEYE KARABACAKLAR DADANIYOR!

Fragmanda, mahalleye “Karabacaklar” adında bir grubun dadandığı görülüyor. Elibol ailesinin karşısına dikilerek, açık bir dille onları tehdit ediyor. Mahallenin yeni sahiplerinin kendileri olduğunu iddia ediyorlar. Ardından tüm aile üyeleri tek tek dayak yiyor. Üstelik bu grubun bir de çocuk üyeleri olduğu ortaya çıkıyor.

Minibollar parktayken, Karabacakların çocuk topluluğu gelip onlara meydan okuyor. “Bu park bizim” diyerek kavga çıkarıyorlar. Fragmanın sonunda, tüm ailenin dayak yemekten pert olduğu ekrana yansıyor. Bizim Hikâye’nin bu sahnelerle Çukur dizisine gönderme yaptığı anlaşılıyor. Oldukça eğlenceli ve hareketli sahnelerin izleyiciyi beklediği de görülüyor. Son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

68.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Minibollar Fikri yüzünden okuldan atılma noktasına gelmişti. Filiz ve Barış aralarındaki sorunlara rağmen çocuklar için okulda birlikte hareket ettiler. Çocukların okulda kalmaları ve iyi bir aile olduklarını ispatlamak için yemek organize etmek durumunda kaldılar.

Barış, Zihni’den aldığı akılla Filiz’in inadını kırmaya çalıştı. Filiz ve Barış arasında yaşananlardan kendini suçlayan Neslihan, Filiz ile konuşmaya karar verdi.

Çocuklar, amcalarına yaptıkları haksızlığı telafi etmek için güzel bir plan düşündüler. Ancak lokantada aksilikler bir türlü yakalarını bırakmadı.  Her şeyi atlattıklarına inandıkları anda herkesin iyi niyetle kurduğu plan üst üste gelerek, Filiz kendini bir kez daha kıyametin içinde buldu.

69.bölüm 2.fragmanı için tıklayınız