Bizim Hikaye Final Tarihi Değişti!


Güncelleme: 4 Mayıs 2019 : 21:47
0
Bizim Hikaye Final

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başladığı ilk günden bugüne seyirciyi hem komedisiyle hem de dramıyla etkilemeyi başaran, Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Verda Pars ve Ebru Hacıoğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi isimlerin üstlendiği sevilen dizi Bizim Hikaye bu hafta 69.bölümüyle ekrana gelecek.

Bizim Hikaye 68.Bölümde Neler Yaşandı?

Fikri’nin Minibolları düşürdüğü durum okulda ciddi bir krize neden olur. Filiz’le Barış aralarındaki fırtınalara rağmen çocuklar için geçici de olsa bir araya gelmek zorunda kalır. İkisi birlikte şimdi çocukların okuldan atılmamalarını sağlamak için diğer velilere düzgün bir aile olduklarını ispatlamak için lokantada bir yemek düzenlemek zorundadırlar. Barış ise bu süreçte Zihni’den aldığı akılla Filiz’in kendisine olan direncini kırmak için uğraşacaktır. Tüm bunlar olurken yaşananlardan dolayı kendini kötü hisseden Neslihan, Filiz’le konuşmaya karar verir. Çocukların ise amcalarına yaptıkları haksızlığı telafi etmek için güzel bir planı vardır. Ancak lokantada tuhaf aksilikler bir türlü yakalarını bırakmaz. Tam her şeyi atlattıklarını düşündükleri anda herkesin iyi niyetle kurduğu plan üst üste gelir ve Filiz kendini bir kez daha kıyametin tam ortasında bulur.

Bizim Hikaye Final Tarihi Değişti! Ne Zaman Bitiyor?

FOX ekranlarının başarılı dizisi olan Bizim Hikaye adım adım finale yürürken, dizinin hayranları ise Barış ve Filiz çiftinin bir arada özel sahnelerinin olmasını ve çok özel bir sonla bitmesini istiyorlar. Dizinin aslında açıklanan bitiş bölümü 72.bölüm olacakken, son dakika değişikliğiyle 70.bölümde yani 16 Mayıs Perşembe akşamı bitmesine karar verildi.