BİZİM HİKÂYE YENİ BÖLÜMDEKİ SÜRPRİZ KONUK KİM?


Güncelleme: 18 Mart 2019 : 23:10
0

Perşembe akşamları Fox ekranında yayınlanan ve başrollerinde Burak Deniz, Hazal Kaya gibi isimlerin oynadığı Bizim Hikâye dizisinin 62.bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda yeni bir karakter dikkatleri çekti. İşte detaylar…

FRAGMANDAN BİLGİLER

Fragmanda Elibolların Tekirdağ’a gitmek üzere yola çıktıkları anlaşılıyor. Geçen bölüm Murtaza’nın yeğenini kaza sonucu öldüren Fikri, ellerinden kaçarken tüm aileyi de peşinde sürüklemek zorunda bırakıyor. Arabayla giderken, Fikri’nin bir amcaları olduğunu söylemesiyle, Filiz ve kardeşleri oldukça şaşırıyor. Elibol ailesi bunun üzerine kendilerini hiç tanımadıkları amcalarının evinde buluyorlar. Üstelik, amcalarının çok zengin olduğu gerçeğiyle de karşılaşıyorlar. Bu duruma da tabiki en çok sevinen Fikri oluyor. Amcayı canlandıran kişinin de, usta oyuncu Selahattin Taşdöğen olduğu anlaşılıyor. Bakalım, bu yeni karakter dizide ne gibi değişikliklere ve olaylara yol açacak. Şimdi en son son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

61.BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Filiz ve Barış tüm sıkıntılarından kurtulmaya başlamış ve her şey yoluna girmeye başlamıştı. Tek sıkıntıları sigorta borcunu da bir şekilde hal etmekti. Barış’ın hayatını kurtardığı Murtaza’nın gönderdiği bir zarf para imdatlarına yetişti.

Barış mesleğine dönmek üzereyken, Rahmet’de Amerika’ya gitme fikrini kabul etti. Fakat, tüm sorunların hal edildiğini zannederken beklemedikleri bir felaket ailenin kapısını çalmak üzereydi. Fikri kaza sonucu, Murtaza’nın yeğenini ölümüne sebep oldu. Onun bu hatasının faturası da her zamanki gibi tüm aileye kesildi.

62.Bölüm 1.fragmanı için tıklayınız