Bizim Hikaye 69.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 21:51
0
Bizim Hikaye

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Medyapım’ın yapımcılığını, Verda Pars ve Ebru Hacıoğlu’nun senaryosunu üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağızcan Konyalı ve Sahra Şaş gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Bizim Hikaye finalden önceki son bölümüyle ekrana geliyor.

Bizim Hikaye 68.Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Fikri’nin Minibolları düşürdüğü durum okulda ciddi bir krize neden olur. Filiz’le Barış aralarındaki fırtınalara rağmen çocuklar için geçici de olsa bir araya gelmek zorunda kalır. İkisi birlikte şimdi çocukların okuldan atılmamalarını sağlamak için diğer velilere düzgün bir aile olduklarını ispatlamak için lokantada bir yemek düzenlemek zorundadırlar. Barış ise bu süreçte Zihni’den aldığı akılla Filiz’in kendisine olan direncini kırmak için uğraşacaktır. Tüm bunlar olurken yaşananlardan dolayı kendini kötü hisseden Neslihan, Filiz’le konuşmaya karar verir. Çocukların ise amcalarına yaptıkları haksızlığı telafi etmek için güzel bir planı vardır. Ancak lokantada tuhaf aksilikler bir türlü yakalarını bırakmaz. Tam her şeyi atlattıklarını düşündükleri anda herkesin iyi niyetle kurduğu plan üst üste gelir ve Filiz kendini bir kez daha kıyametin tam ortasında bulur.

Bizim Hikaye 69.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Sevilen dizide Barış ve Filiz’in arasındaki soğukluk artık bitiyor ve mutlu sona da adım adım yaklaşılırken, fragmanda Filiz’in bebeğinin cinsiyeti belli oluyor ve bebeğin kız olduğunu öğreniyoruz. Dizinin fanları tarafından büyük beğeni toplayan fragman şimdiden trendlere girecek gibi görünüyor. İşte o fragman..