Bizim Hikaye Dizisi Hikmet Ölecek mi? Öldü mü? Bizim Hikaye Dizisi Hikmet Ölüyor mu?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 21:34
0

FOX ekranlarının fenomen dizisi Bizim Hikaye yine haftaya damga vuracak çok güzel ve eğlenceli bir bölümle geliyor. Heyecanın ve komedinin bir saniye eksilmeyeceği 49.bölümde neler olacak?

Bizim Hikaye 49.Bölümde Neler Yaşanacak?

49.bölümde Zeynep ve Fikri’nin eğlenceli araba kaçırma oyunlarına tanıklık edeceğiz. Barış ve Filiz cephesinde işler daha da tatlı bir hal alsa da küçük engeller devam edecek. Ancak son fragmanda da gördüğümüz üzere Barış ve Filiz cephesinde işler iyice daha da olumlu hale geliyor. Filiz aileyi yine bir arada tutmak için zorlu bir mücadele verse de bir yeri kurtarsa diğer yerden kopukluklar yaşanacak. Son fragmanda ise seyirciyi şok edecek bambaşka bir sahne daha mevcut. Fragmanda Çiçek’i kaçırmaya çalışan birini görüyoruz ve o sırada araya giren Tufan ve Hikmet ise kurtarmaya çalışırken Hikmet’in bıçaklandığını görüyoruz. Şimdi akıllardaki soru Hikmet ölecek mi?

Bu soruyla ilgili genel analizimize gelmeden önce fragmanımızı izleyelim..

Analizimize geçecek olursak dizide Hikmet karakterine hayat veren Nejat Uygur’un diziden ayrılmayacağını düşünüyoruz. Orijinali izlemesem de karakterin henüz hikayesinin bitmediğini ortada ve biraz heyecan yaratmak için böyle bir hamle yaratıldığını düşünüyorum. Tüm bu soruların yanıtını da Perşembe akşamı öğreneceğiz ki kuvvetle muhtemel bu bıçaklanma sahnesi bitiş kısmında olduğundan daha sonraki hafta öğreneceğiz.

Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan 49.bölüm ilk fragmanını ve genel analizlerimizi de haberimizde bulabilirsiniz.

Bizim Hikaye 49.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!