Bizim Hikaye 49.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!


Güncelleme: 24 Kasım 2018 : 23:45
0

FOX ekranlarının fenomen dizisi Bizim Hikaye yine haftaya damga vuracak çok güzel ve eğlenceli bir bölümle geliyor. Heyecanın ve komedinin bir saniye eksilmeyeceği 49.bölümde neler olacak?

Bizim Hikaye 48.Bölümde Neler Yaşandı? 49.Bölümde Neler Olacak?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 48.bölümde Barış ve Filiz’in artık tüm zorlukları göze alıp yeniden kavuşmalarını izledik ve öpüşme sahneleri de geçen haftaya damga vurmuştu. Rahmet ve Deniz aşkına Derin’den engel geldi ve işler iyice çıkmaza girdi. Şiir’in yazıldığı kişinin Çiçek olduğunun öğrenilmesi ile Cemil ve Çiçek arasında buzlar erimeye başladı.

49.bölümde ise Zeynep ve Fikri’nin eğlenceli araba kaçırma oyunlarına tanıklık edeceğiz. Barış ve Filiz cephesinde işler daha da tatlı bir hal alsa da küçük engeller devam edecek. Filiz aileyi yine bir arada tutmak için zorlu bir mücadele verse de bir yeri kurtarsa diğer yerden kopukluklar yaşanacak.

Bizim Hikaye 49.Bölüm Fragmanı!

Medyapım imzalı, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizinin 49.bölüm fragmanı da bu doğrultuda Yayınlandı. Yukarıda genel olarak özetlediğimiz yeni bölüm fragman analizini siz bir de video olarak izleyin.

Bizim Hikaye Dizisiyle ilgili geçtiğimiz hafta yayınlanan 48.bölümde olanlar ve 47.bölümde yaşananlarla ilgili olarak fragmanımıza ve analizlerimize bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

https://www.dizihaberci.com/bizim-hikaye-48-bolum-fragmani-yayinlandi-bizim-hikaye-baris-ve-filiz-barisiyor-mu/