Bizim Hikaye 48.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bizim Hikaye Barış ve Filiz Barışıyor mu?


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 22:57
0

FOX ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye’de sular durulmuyor. Seyirci uzun süredir Barış ve Filiz’in bir araya gelmesini istiyordu. Peki bu ikiliyi 48.bölümde barışırken görecek miyiz? Haberin devamında bulabilirsiniz.

Bizim Hikaye 47. Bölümde Neler Yaşandı? Bizim Hikaye 48. Bölümde Neler Olacak?

Bizim Hikaye dizisinde Filiz ve Barış cephesinde sular durulmazken ikiliyi geçtiğimiz bölümde daha yakınlaşırken bulduk. Selim ısrarla araya girip engel koymaya çalışsa da aşk her saniye kapıyı çalmaya devam ederken bu ikiliyi ayırmaya gücü yetmiyor.

Rahmet ve Deniz iyiden iyiye yakınlaşırken, Rahmet’in Derin’e Deniz ile ilgili duygularını açıklaması taşları yerinden oynattı.

Çiçek ve Cemil ilişkisi, Cemil’in Çiçek için şiir yazması ancak yanlış cebe girmesi sonucu eğlenceli anlara da tanıklık ettiğimiz eğlenceli ve duygusal bir bölüm izledik. Unutmadan Rahmet’in de üniversiteye gitmediğini Filiz’in öğrendiğini de açıklayalım.

48.Bölümde yani yeni bölümde ise bizleri ilk sezondaki samimi aile hallerini hissettiğimiz sahneler izleyeceğiz. Filiz, Selim’in gizli kapaklı iş yaptığını öğrenince onu kovar ve fragmandan da gördüğümüz üzere Barış uzun bir aradan sonra Elibol ailesinin malikanesine döner. Filiz ile Barış’ın bolca yakınlaşmasını bu bölümde fazlasıyla hissedeceğiz.

İşte o fragman..

Bizim Hikaye Barış ve Filiz Barışacak mı? 

Fenomen dizi bu hafta da sürprizlere gebe bir bölümle yayında olacak. Bizden duymuş olmayın ama çok özel BarFi sahneleri geldiğini söyleyebiliriz. Muhteşem yakınlaşmalar, muhteşem repliklerle dolu sürpriz bir bölüm. O tadına ve adına alışık olduğumuz ismiyle bizden parçalar taşıyacak bir bölümle geliyor Bizim Hikaye. Barış ve Filiz ise barışıyorlar.

Bizim Hikaye Barış’ın Filiz İçin Okuduğu Şiir!

Geçtiğimiz hafta etkisinden çıkamadığımız ve YouTube üzerinde de büyük bir izlenme elde eden sahneyi ve o şiire de konumuzdan ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar ve iyi seyirler şimdiden..

Bizim Hikaye Barış’ın Okuduğu Sen Yüzüne Sürgün Olduğum Kadın Şiiri