Bizim Hikaye Barış’ın Okuduğu Sen Yüzüne Sürgün Olduğum Kadın Şiiri


Güncelleme: 14 Kasım 2018 : 00:18
0

“Dağlarda gezen bir kaplandım, hasretinle duruldum” sözleri ile bir şiir gelir Filiz’e. Filiz şiiri okur ve bunun Barış’tan geldiğini sanarak ondan hesap sormaya gider. Tabi Barış böyle bir şiir yazmadığını, eğer bir şiir yazsaydı bunun karşısında Filiz’in şok olacağını söyler.

Tabi Filiz bunun karşısında Barış’tan yeteneklerini sergilemesini ister. Barış ise o anda şair kesilir ve dudaklarından şu sözler dökülür. Bizim Hikaye Barış’ın Okuduğu Sen Yüzüne Sürgün Olduğum Kadın Şiir ve sözleri

Kasketimi eğip üstüme acılarımın. Sen yüzüne sürgün olduğum kadın, karanlık her sokaktaydın, gizli her köşedeydin. Yalnız aşkı vardır aşık olanın ve kaybetmek daha güç bulamamaktan. Sen yüzüne sürgün olduğum kadın… Bizim Hikaye son bölümde neler yaşanmıştı, hemen hatırlayalım..

Son bölümde kiraz ortadan kaybolmuş ve herkes alarma geçmiştir. Her yandan Kiraz aranırken Filiz ise kafayı yiyecek hale gelmiştir. Barış ise olaylardan habersiz oğlu ile ilgilenmektedir. Son anda telefonu çalar ve Barış bu beklemediği olay karşısında alt üst olmuştur.

Kiraz’ı kurtarma çabaları Barış ile Filiz’i beraber hareket etmeye ve dolayısı ile bir araya getirmeye yetmiştir. Aralarıdaki normal başlayan bu ilişki daha sona mesafeyi koruyamadıkları gerçeği ile çıkmaza düşer. Bir de Barış ile Selim arasındaki gerginlik Filiz’in önemli bir karar almasına neden olmuştur.

Bizim Hikaye Barış’ın okuduğu şiir ve sözleri