Bir Zamanlar Çukurova Salih Kimdir? Fekeli ile Bağlantısı Ne?


Güncelleme: 25 Ekim 2018 : 22:27
1

Fekeli sonunda Adana’ya gelmiştir. Adana’ya olan özlemini ilk ayak bastığında dile getiren Fekeli çok yakın dostu Salih ile karşılaşır. Onunla kucaklaşır ve eskileri yaad eder. Salih kimdir, gerçek adı ne, hangi dizilerde oynadı…

Bir Zamanlar Çukurova muhteşem konusu ve oyuncu kadrosu ile reytinglerde zirveleri yoklamaya devam ediyor. Yılmaz ve Züleyha’nın aşkı ile Demir’in zalimliğini en güzel şekilde ekranlara getiren dizi yeni karakterler ile daha da heyecanlı hale geliyor.

Geçtiğimiz haftaki bölümünde Fekeli’nin diziye dahil olması ile daha da heyecanlı hale gelen dizide Yılmaz af ile çıkmış ve Demir’in çiftliğine dayanmıştır. Demir ile karşılaşan Yılmaz onunla kavgaya tutuşur. Gaffur ise yine arkadan gelir ve Yılmaz’ı etkisiz hale getirir. Demir ile Gaffur Yılmaz’ı tarlaya götürürler.

İşkenceden sonra ellerinden kurtulan Yılamz kaçmaya başlar. Arkadan ateş eden Demir, Yılmaz’ı sırtından vurur. Yılmaz yaralı bir şekilde nehre düşer. Onu Nurten kurtarır ve Hulara götürür. Sebaattin ise Yılmaz’ı hularda tedavi eder. Yılmaz kurtulmuştur ancak ne yapacaktır. Parasızdır, elinde avucunda bir şey yoktur. İşte o anda Fekeli Adana’ya giriş yapar.

Fekeli Adana’da arkadaşı Ciğerci Salih ile karşılaşır. Onunla eski anıları tazeleyen Fekeli, Yılmaz’ı bulmak zorundadır. Salih, Fekelinin eski arkadaşıdır. Çukurova’nın da meşhur ciğercileridir. Fekelinin Adana’da yeniden büyümesine ve Demir’in karşısına güçlü birisi olarak çıkmasında yardımcı olacaktır.

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova Çetin kimdir? Salih’in oğlu Çetin Gerçek Adı, Oynadığı Diziler? <<<TIKLA[/kirmizitext]

Comments are closed.