Bir Zamanlar Çukurova Çetin kimdir? Salih’in oğlu Çetin Gerçek Adı, Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 25 Ekim 2018 : 22:35
2

Seki’nin hapishaneden çıkmış ve çukurova’ya gelmiştir. Çukurova’da eski arkadaşı Ciğerci Salih ile karşılaşan Fekeli eski hesapları görüp defteri öyle kapatacağını söylemiştir. Bunu yaparken Salih, Çetin’i Fekelinin yanına verir. Bir zamanlar Çukurova Çetin kimdir?

Fekeli Çukurova gelmiş tüm defterleri kapatmak istemiştir. eskilerden kalan yamanlarla arasındaki sorunu çözmek için çukurova’ya gelen fekeli eski arkadaşı Salih ile sohbet eder. Salih fekeliye gidip gitmeyeceğini sorar. Fekeli buraya gitmek için değil hesapları kapatmak için geldiğini söyler.

Çetin Salih’in oğludur. Fekeli cezaevine girdiğinde Çetin henüz yeni yeni yürümeye başlamıştır. Çetin’in ismini unutmayan Fekeli onu hemen tanır. Salih’e hemen gitmeyeceğini söyler, tüm hesapları kapatacğını söyleyen Fekeli yanına birisini ister.

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova Salih Kimdir? Fekeli ile Bağlantısı Ne? <<<tıkla[/kirmizitext]

Salih ise hemen oğlu Çetin’i Fekelinin yanına verir. Çetin Fekelinin şoförü olur ve onun her daim yanında gezer. Çetin, Fekelinin intikam sürecinde onun hep yanında olacak, Çukurovadaki eli ayağı olacaktır. Yılmaz’ın  da bu ekibe katılması ile olaylar iyice heyecanlı hale gelecektir. Çetin karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Çetin’in gerçek adı nedir?

Comments are closed.