Beni Bırakma 85. Bölüm Özeti 4 Mayıs Neler Olacak?


Güncelleme: 3 Mayıs 2018 : 02:03
0

Haftanın son günü yine bol heyecanlı ve aksiyonlu bir gün izleyenleri bekliyor. Beni Bırakma 85. bölüm seyirci tarafından iple çekiliyor. Beni Bırakma Esin öldü mü, yaşıyor mu soruları herkes tarafından merak ediliyor. Beni Bırakma 85. bölüm özeti henüz açıklanmadı. Biz tahmin ve tüyoları sizlerle paylaşacağız.

Beni Bırakma dizisinde Esin fırtınaları esmeye devam ediyor. Esin karakterinin öldüğü haberi yayılsa da Esin’in ölmediğini tahmin ediyoruz. Çünkü Esin karakterine hayat veren Keiko Belir dizi seti fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Diziden ayrılmış olsa bir veda paylaşımı falan yapması gerekirdi anca o setle ilgili video ve fotoğraf paylaşımına devam ediyor.

Esin ölmediyse nasıl kurtuldu? Neden öldüğü söylendi? Bunu kim yaptı. Esin’in ölmesi genel anlamda iyi bir şey gibi görünse de bunu yapan kişi Hülya olduğu için bu durum sonuçları değiştiriyor. Esin’i kurtaran kişinin Bora olduğunu tahmin ediyoruz. En son Esin’le iş birliği yapan Bora, doktorlara Esin’in öldüğünü söylemeleri için tehdit etti. Ve bu sayede herkes Esin’in öldüğünü sandı. Esin’in ölmediği dizinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacaktır.

Beni Bırakma dizisinde yüzleri bir türlü gülmeyen Sıla ve Tarık arasında büyük bir sorun vardır. Bütün Sayar ailesi Sıla ve Tarık aşkının tamamen karşısındadır. Sıla Seher halanın aşağılamalarının ardından bir de Cengiz’in hakaretleriyle daha da yıkılmıştır. Meltem hastalık bahanesiyle Tarık’ı bir an olsun yanından ayırmak istemez. Zayıf noktasını en iyi şekilde kullanır. Tarık artık  Meltem’in evden gitmesi için ailesine haber vermeleri gerektiğini söyler. Fakat Meltem’in başına gelenlerin sorumlusu olarak Tarık’ı gördükleri için Cengiz kesinlikle buna izin vermez.

Hülya, Cengiz’e  Zeynep’in onun kızı olduğunu söylemek için hazırlanır. Fakat bunun sonuçlarını iyi düşünmesi gerekir. Çünkü Zeynep yıllardır babasının öldüğü yalanıyla yaşadığını öğrendiğinde annesini asla affetmeyebilir. Hülya kızını tamamen kaybetmeyi göze alabilecek mi?

Beni Bırakma 85. bölüm özeti açıklanır açıklanmaz sayfamızda yer alacaktır. Tahmin ve tüyoları sizlerle paylaştık. Sizler de tahminlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.