Beni Bırakma 160.Bölüm Özeti, Neler Olacak?


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 21:37
0

Atv ekranlarında  yayınlanan günlük  dizi Beni Bırakma dizisi fazlasıyla seviliyor. Izleyici devamlı  bir merak içinde  bu yeni bölümde  ne olacak? Diye sorgulama yapıyor.  Izleyicinin seyrettiği Beni Bırakma dizisi hakkındaki  tüm  soruların ve merak edilenlerin cevabı  burada. 

Bu dizinin ana temasına  bir bakalım  öncelike. Ankara da hatırı sayılır  ve kadim ailelerinden biri olan Sayar’lar geleneksel bir Türk  ailesidir. Çok  genç yaşlarından  itibaren  çalışıp didinerek Cengiz Bey bu aileyi  kurmuştur.  Işlerini  ve ailesini sıkı  sıkıya sarmış olan Cengiz Bey’in oğlu  Tarık’ta babası  gibidir. Genç  olmasına  rağmen tüm işleri  yürütmeyi öğrenmiştir. Sevdiği  kız ise bir hukuk öğrencisi olan Sıla’dır. Ancak herkes Tarık hem ortakları  hem de yıllardır beraber çalıştığı Meltem’e aşık değildir. Cengiz Bey bu ilişkiye  onay vermiyor. Zaten Tarık önceleri Sıla denilen bu genç kıza yardım etmek, destek olmak çabasında iken daha sonra git-gide Sıla ‘ya âşık olur. Ve Tarık bu yüzden ailesine, babasına baş kaldırır.  Tarık’ın küçük kardeşinin ismi Emre’dir. Emre bir tıp doktordur.  Deli dolu bir çocuktur. Onunda aşık olduğu kıza annesi Arzu karşı çıkar. Emre’nin aşık olduğu Zeynep ismindeki kız ailede bazı sırların ortaya çıkmasına sebep olacağı için Arzu Hanım bu ilişkiye asla onay vermemektedir. Hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayınlanan  bu diziyi seyredenlere keyifli seyirler dilerim.

Bu yeni bölümde  şunlar olacak. Arzu Sıla’ya herşeyi anlatmak isteyecek  ancak oğlu  engel olacak. Oğlu  Tarık Sıla’yı onların  eski evine götürecek. Sıla  ise, Tarık’ın anlatmaya  çalıştıklarını yanlış anlayacak. Sıla  gidip sürpriz hazırlayacak Tarık için.  Çünkü  Sıla Tarık’ın onların evlilik  yıldönümü için  birşeyler hazırlamaya çalıştığını düşünecek. O da gidip daha güzel  bir sürpriz hazırlayacak. Ama hem Tarık’a hem de Sıla’ya en büyük  sürprizi Meltem yapmış olacak.

Zeynep Emre’ye bebeği anlatmak için  bir umut ışığı görecek.Çünkü Cansu ve Emre’nin ayrıldığını öğrenmiştir. O da bunu fırsat bilerek gidip Emre’ye herşeyi anlatmak isteyecek. Zeynep’e yardım eden ise Aslı’dır. Zeynep’in planı herşeyi Emre’ye anlatmak  ve Bora öğrenmeden kaçıp gitmektir. Ancak ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymuyor.