Beni Bırakma 14-15 Kasım 153. 154. Bölüm Özeti, Neler Olacak?


Güncelleme: 14 Kasım 2018 : 17:14
6

Beni Bırakma Dizisi heyecan dolu bölümleri ile devam ediyor. Sıla, Meltem’den kaçmaya çalışırken yine köşeye sıkışmıştır. Meltem, Sıla’yı hapsetmiştir ve onu ortadan kaldırmak için gözünü karartmıştır. Beni Bırakma 153. 154. bölüm özeti ve tüyoları yazımızın devamında.

Beni Bırakma 14 Kasım 153. Bölüm Özetine bizleri neler bekliyor? Meltem sonunda Sıla’yı hapsetmeye başarmıştır. Sıla’dan nasıl kurtulacağı ile ilgili plan yapan Meltem, Seher’in yeni girişimi ile köşeye sıkışır. Seher’in yeni ev tadilatı planı işleri birbirine karıştırır.

Diğer taraftan TArık’ın verdiği ilan meyvelerini vermiştir. İşine aşık, özverili bir polis memuru Sıla dosyasının peşini bırakmamaktadır. Polis Tarık’ı aramış ve dosya ile ilgili şok önemli bulguları Tarık ile paylaşmaktadır. Sıla’nın kaybolması ile ilgili sır perdesi ortada kalkacaktır.

Zeynep aklı ile imtihandadır. Zeynep aklının oy aldığı oyunlar sonucu Emre’nin yanına gitmiştir. Hamile olduğunu gizlemek için yaptığı ataklar Emre ve Bora arasında gerilimlere yol açar. Beni Bırakma 154. bölüm özeti yayınlandığında haberimize eklenecektir.

[kirmizitext]Beni Bırakma Final mi Yapacak, Ne Zaman Bitecek? <<<tıkla[/kirmizitext]

Beni Bırakma 15 Kasım 154. Bölüm Özeti

Bora’nın her şeyin farkında olmasına rağmen, Zeynep her şey normalmiş gibi davranmaya devam etmektedir. Cansu Emre’yle girdiği evlilik yolunda Vedat’a isyan ederken Zeynep ile Emre denk geldikleri bir bebek ziyaretinde çocukları olacağına dair beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır!

Diğer tarafta Meltem Sıla’yı kimse görmeden ortadan kaldırabileceğini düşünürken kendisini zora sokan durumları fırsata çevirmeyi başaracak, Tarık’tan duyduklarıyla hayatının en büyük şoklarından birini yaşayacaktır!

6 YORUMLAR

  1. sila ciksin artik yaa yeter vallahi cok sacmaladiniz izledigimiz bisey vardi onuda izlemeyecegiz sacmalamayin artik tarik silasini bulsun artik meltemle babasida iceri girsin yeter cok sacmalamayin artik

  2. gerekenı yapın dogru degıl bu şekıl dizileri göstermenız 1950yıllarda bıle olamaz.birincilik hep kötulerdebıtırın bu sacmalıgı

  3. dizi gıt gıde saçmalıyo halada aptal olmuş bunlar dr olmuş bayıltmayı öldürmeyı ögrenmışler bitırın gerekenlerın cezasını verıp o yönde bitirın dizi turkıyenın ayıbı

  4. yetrer artık ayıp çoluk çocuk izliyo saglıklı duşunemeyen gençler var kendılerıne pay çıkarıp böylemı yapsınlar.lutfen onları yakalatıp cezalarını vererek diziyı bitirın

Comments are closed.