Beni Bırakma 173.Bölüm Özeti, 12 Aralık 2018


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 20:41
0
Beni Bırakma173.Bölüm Özeti , 10 Aralık 2018

Beni Bırakma dizis atv ekranlarında  hafta içi her gün yayınlanıyor. Günlük diziler oldukça fazla izleyiciye sahip oluyor daha önce Beni Unutm,Beni Affet gibi günlük diziler çok tutmuştu, Beni Bırakma dizisi de oldukça fazla izleyiciye sahip. Öğrenciler okuldan gelince yorgunluk atmak için, ev hanımları yemeklerinin pişmesini beklemek için vs.izliyor.

Beni Bırakma173.Bölüm Özeti , 10 Aralık 2018

Beni Bırakma 173.Bölüm Özeti, 12 Aralık 2018

Beni Bırakma da Çarşamba günü  neler oldu diye merak ediliyor.  Özet tadındaki bu yazıyı okuyan herkese keyifli okumalar dileriz. Zeynep’i  geri kazanmaya çalışan  Emre hala Zeynep için uğraşıyor. Beni Bırakma 173. Bölüm Özeti, 12 Aralık 2018’de  Emre ve Zeynep tekrar bir araya gelmesin diye Bora elinden geleni ardına koymuyor. Ikisi beraber olmasın diye herşeyi yapıyor ama Emre Zeynep’i geri kazanmak için oldukça kararlıdır ve elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Beni Bırakma 173.Bölüm Özeti, 10 Aralık 2018

Emre ve Cansu’nun nişan yaptığını öğrenen Zeynep artık Emre’den kaçmaya çalışıyor. Ama Emre Zeynep ile çok uzaklara gidip bebekleri ile beraber yaşama hayalleri kuruyor. Bakalım Cansu ne yapacak? Beni Bırakma 173.Bölüm Özeti diziye dair birçok haberi barındırıyor. Zeynep ve Emre mutlu olabilecekler  mi? Bora mani olacak mı onlara?

Beni Bırakma Dizisinde 12 Aralık 2018 Çarşamba Günü Neler Yaşandı?

Sıla ve Tarık arasında  geçmişte aralarında yaşananları Tarık Kerem’e anlatamadığı için vicdanenen rahatsızlık duyuyor. Tabi bir yandan da Sıla ve Kerem beraber olmasın diye uğraşmaktadır. Ayrıca Meltem de onunla aynı fikirdedir ve Meltem Sıla’yı şirketten yollamaya çalışıyor. Kerem ile işbirliği yapıyor ve Sıla’yı çalıştığı tekstil fabrikasından çıkarttırmaya çalışıyor. Kerem ve Sıla yakınlık kuracak mı? Tarık bu ilişkiye engel olabilecek mi? Ya Sıla o ne yapacak, ne karar verecek?

Beni Bırakma dizisi 173.Bölüm Özeti Neler Oldu? 10 Aralık 2018

Tarık, Sıla, Meltem ve Kerem’in bulunduğu bir iş  yemeği tertip ediliyor. Tarık daha gelmeden Sıla izin isteyip lavaboya gidiyor  Sıla ve Meltem arasında bir çekişme her fırsatta yaşanıyor. Meltem Sıla’dan kurtulma çabaları içindedir. Tarık Sıla’nın masaya geldiğini görünce oldukça şaşırıyor. Bakalım Meltem emellerine ulaşabilecek mi?