Beni Bırakma 6 – 7 Aralık 169 ve 170. Bölüm Özeti, Neler Olacak?


Güncelleme: 6 Aralık 2018 : 02:24
0

Beni Bırakma 169. Bölüm 6 Aralık Perşembe ekranlara geldi. 169. Bölümde Tarık ve Sıla’nın yeniden yakınlaşması izleyicilerin gözünden kaçmadı.  Beni Bırakma’da Tarık’ın Sıla aşkı yeniden depreşmektedir.

Beni Bırakma 169. Bölüm Özeti 6 Aralık Perşembe

Emre ve Cansu nişanlanır. Ancak Emre’nin aklı hala Zeynep’dedir. Zeyneb’in bebeğinin iki buçuk aylık olduğunu öğrenen Emre, bebeğin kendisinden olabileceğini düşünerek kendisinden şüphelenir. Emre bebeğin kendisinden mi olduğunu araştırırken bir ipucu bulur. Bu arada Bora, Zeynep’i eve hapsedip Emre ve bebek arasından seçip yapmaya zorlar.

Zeynep, Bora’nın elinden kaçmaya çalışmaktadır. Ancak Bora’nın öfkesi onu iyice köşeye sıkıştırmaktadır. Zeynep artık bir karar vermek zorundadır. Sıla, Meltem yüzünden işinden olunca Kıymet bundan istifade etmek ister. Hemen Sıla’ya yakınlaşan Kıymet, onu kendi çalıştığı iş yerinde işe sokmaya çalışır. Sıla iş başvurusu yapmaya geldiğinde onu bekleyen bir sürpriz vardır.

Beni Bırakma 170. Bölüm Özeti 7 Aralık Cuma

Sıla ile Tarık’ın aynı yerde çalışması herkesi mutlu edecek… Acaba Tarık ile Sıla barışacaklar mı? İzleyicilerin büyük bir kısmı Tarık ile Sıla’nın barışabilecekleri tek yerin burası olduğunu düşünmektedir. Tarık, Sıla’ya karşı yakınlaşma çabalarına girecektir. Peki Sıla bu yakınlaşmaya karşılık verecek mi? Sıla ve Tarık barışacaklar mı? Sıla, kendisini çok zor duruma soktuğu için Tarık ile barışmak istemeyecektir. Tarık’ın çabaları karşılıksız mı kalacak? Arzu’nun Sıla’ya dair şahit oldukları Tarık ve Meltem’i derinden etkiler. Sıla ve Kerem ilişkisi güçlenerek devam edecektir.

Zeynep sıkışıp kaldığı çemberin içinden bazen Bora’nın bazen de Hülya’nın karşı adımları yüzünden çıkamaz. Fakat Emre kimsenin beklemediği bir şekilde Zeynep’e ulaşır.

Yapımcı: Focus Film  – Nilgün SAĞYAŞAR – Ayşe MEDRAN

Yönetmen: Canan Evcimen, Gürsel Ateş,  Nujin Yıldız, Ayşe Işıkay Tügen, Dilşen Kaya Kavuzlu, Ayşegül Yılmaz Işıkay

Oyuncular: Sude Doğar (Sıla), Emrah Akduman (Tarık), Esengül Aypek (Meltem), Özlem Önemli (Zeynep), Berkay Veli (Emre), Çağla Çukurova (Cansu), Keiko Belir Yarar (Esin), Kaan Yalçın (Vedat), Özlem Boyacı (Arzu), Mithat Erdemli (Cengiz), Şebnem Gürsoy (Seher), Tuğçe Özbey (Aslı), Gonca yakut (Hülya),

Senaryo: Nebahat Küçükazay,  Melike Yılman, Necati Küçükazay,  Deniz Aydenk, Zeynep Kaya, Uğur K. Arpacı, Tolga Küçük

Proje Tasarım: Cafer ÖZGÜL