Beni Bırakma 171. 172. Bölüm Özeti, 10 11 Aralık Neler Olacak?


Güncelleme: 9 Aralık 2018 : 00:31
0

Günlük diziler arasından en çok izlenen; Atv dizisi Beni Bırakma yeni bölüm özetleri ve analizleri ile sizlerleyiz. Beni Bırakma 171. 172. Bölüm Özeti için bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.  Sevilen dizi Beni Bırakma’da olaylar bitmek tükenmek bilmiyor. Zeynep ve Emre arasındaki ilişki adeta farklı bir boyut kazanmış durumda. Meltem ise planlar yapmaktadır. Amacı Sıla’yı şirketten göndermek olan Meltem Zeynep’e hangi oyunları oynayacak merak konusu oldu. Beni Bırakma 10 Aralık Pazartesi 171. Bölüm özeti ile 11 Aralık Salı 172. Bölüm analizleri yazımızda. 

Beni Bırakma 10 Aralık 171. Bölüm Özeti

Beni Bırakma dizisinin Cuma günü yayınlanan 170. son bölümünde; Herkesin ne zaman öğrenecek, nasıl öğrenecek diye merak ettiği konuyu Emre artık öğrendi. Emre gerçeği öğrendi ama Zeynep itiraf etmiyor! Söylemek istiyor bebeği olduğunu ama Bora bir türlü söyletmiyor. Zeynep’in bebeğinin babası olduğunu öğrenen Emre çok şaşırmış ama bu haber karşısında çok mutlu olmuştur. Zeynep ile yeni bir hayat kurmanın planları içine giren Emre, bu isteklerini yerine getirebilecek mi yoksa Bora’nın engellemeleri ile mi karşılasak? Zeynep ile kaçabilecekleri mi? Emre, herkesin beklediği gibi Zeynep ile kurduğu planları için Bora’nın engelleri ile karşılaşır.

Beni Bırakma 11 Aralık 172. Bölüm Özeti

Bebek sayesinde Zeynep ve Emre cephesinde olumlu gelişmeler yaşanacak mı? Bora’nın engellemeleri işe yarayacak mı?

Öte yandan Sıla ve Tarık cephesinde işler sarpa sarmıştır. Sıla artık Tarık’tan uzak durmaya çalışmaktadır. Meltem boş durmamış Sıla’yı şirketten göndermek için plan yapmıştır. Meltem bu planı yaparken ona yardım eden bir işbirlikçisi de vardır.  Beni Bırakma 172. Bölümde Zeynep ve Emre’nin ne yapacakları merak ediliyor. Artık senaristin aynı konular etrafında dönmesi izleyicilerin tepkisini çekmeye başladı. Yeni bölümlerde Zeynep ve Emre cephesinde daha mutlu sonlar yaşanacağını söyleyebiliriz.

İlgili: Beni Bırakma 6 – 7 Aralık 169 ve 170. Bölüm Özeti, Neler Olacak?

Beni Bırakma Sen Benim Alın Yazımsın… Hafta içi her gün atv’de!

Oyuncular; Sude Doğar, Emrah Akduman, Esengül Aypek, Özlem Önemli, Berkay Veli, Çağla Çukurova, Keiko Belir Yarar, Kaan Yalçın, Özlem Boyacı, Mithat Erdemli, Şebnem Gürsoy, Tuğçe Özbey, Gonca yakut

İlgili : Beni Bırakma Haberleri