Beni Bırakma 20 – 21 Kasım 157. 158. Bölüm Özeti, Neler Olacak?


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 12:41
0

Beni Bırakma 20 – 21 Kasım 157. 158. Bölüm Özeti, Beni Bırakma Dizisinde neler yaşandı, neler yaşanacak.. Bu soruların cevaplarını özet yazımızda cevaplamaya çalışacağız değerli dizihaberci.com takipçileri. Beni Bırakma önceki bölümlerinde neler yaşamdı kısaca bir hatırlayalım daha sonra yeni bölüm özetlerini paylaşalım.

Beni Bırakma dizisinde önceki bölümde yaşananlar; Bora çıldırmak üzere… Zeynep’le sürekli yaşadıkları tartışmalar, Bora’yı içinden çakılmaz bir noktaya getimiştir. Zeynep ise sonunda Emre’ye tüm gerçekleri anlatmaya karar verir. Tam Emre’ye her şeyi anlatmak üzereyken beklenmeyen olaylar gelişir. Zeynep kötü bir sürprizle karşılaşır ve bebeğe dair son derece endişe verici bir karar alır. Sıla’nın ailesi ile arasındaki gerilimi yumuşatmaya çalışan Tarık, Sayarların evine geri döner. Tarık ve Sıla artık aynı evde yan yanadır. Aynı evde bir erkeği seven iki kadın… Gerisini siz düşünün..

Tarık ve Meltem’in evlendiğinden henüz Sıla’nın haberi yoktur. Meltem, ailesi ile birlikte Sıla’nın Tarık’la aynı evde kalmasından oldukça rahatsızdır. Tarık bunun farkındadır ama Sıla’nın sağlığını düşündüğü için kendisine bunu söylememektedir. Tarık iyiden iyiye köşe sıkışmıştır ve artık bir şeyler yapması gerekmektedir. Tarık ne yapacaktır?

Beni Bırakma 20 Kasım 157. Bölüm Özeti;

Zeynep, bebeğine zarar verebileceklerini düşündüğü için hamile olduğunu Bora’ya  söyleyemez. Zeynep hayati bir karar vermiştir. Bora’nın ve Emre’nin bebeği istemediklerini söylemeleri üzerine Zeynep bu kararı almak zorunda kalmıştır. Bu karar hiçbir annenin asla karşı karşıya gelmek istemeyeceği bir karardır. Evet, Zeynep çocuğu aldırmaya karar verir.

Beni Bırakma 21 Kasım 158. Bölüm Özeti;
Zeynep, yaşadığı büyük çıkmazlar ve ikilemler sonucunda Emre’den hamile kaldığı çocuğu aldırmaya karar vermiştir. Bu karar en çok Zeynep’i gizlice takip ederek öğrendiği Bora’ı sevindirmiştir. Emre ise Vedat ile konuşmasınında etkisiyle; Cansu’ya artık birlikte devam edemeyeceklerini açıklar. Hayaller suya düşüyor… Cansu, Zeynep’e öyle bir şey yapacak ki hayalleri suya düşüyor. Diğer tarafta her şeyden habersiz olan Sıla, Tarık’ın kendi kocası olduğunu sanırken götürmediği bir etkinliğe gizlice gitmiş ve burada gördüğü bir mazara karşısında buz kesilmiştir.

Yapımcı: Focus Film

Yapımcı: Nilgün Sağyaşar, Ayşe Medran

Yönetmen: Canan Evcimen, Gürsel Ateş, Nujin Yıldız, Ayşe Işıkay Tügen, Dilşen Kaya Kavuzlu, Ayşegül Yılmaz Işıkay

Senaryo: Nebahat Küçükazay, Melike Yılman, Necati Küçükazay, Deniz Aydenk, Zeynep Kaya, Uğur K. Arpacı, Tolga Küçük

Oyuncular: Sude Doğar (Sıla), Emrah Akduman (Tarık), Esengül Aypek (Meltem), Özlem Önemli (Zeynep), Berkay Veli (Emre), Çağla Çukurova (Cansu), Keiko Belir Yarar (Esin), Kaan Yalçın (Vedat), Özlem Boyacı (Arzu), Mithat Erdemli (Cengiz), Şebnem Gürsoy (Seher), Tuğçe Özbey (Aslı), Gonca yakut (Hülya)