Beni Bırakma 22 – 23 Kasım 159. 160. Bölüm Özeti, Neler Olacak?


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 20:51
0

Aile olmanın, aşkın, sadakatin sınandığı günlük dizi “Beni Bırakma”da neler yaşanıyor? Çarşamba günü yayınlanan bölümde; Beni Bırakma 158. Bölüm: Zeynep yaşadığı büyük ikilemler sonucunda Emre’den hamile kaldığı çocuğu aldırmaya karar vermişti. Bora gizlice takip ettiği Zeynep’in bunu yaptığını duyunca sevinçten havalara uçmuştu. Emre Vedat’la konuşmasının etkisiyle Cansu’ya birlikte devam edemeyeceklerini söyler. Ama Cansu Zeynep’e öyle bir şey yapar ki, tüm hayaller suya düşer! Öte yandan her şeyden habersiz olan Sıla, Tarık’ın kendi kocası olduğunu sanırken, götürülmediği bir etkinliğe habersizce gider ve gördüğü manzara karşısında şok olur!

Beni Bırakma 22 Kasım Perşembe 159. Bölüm Özeti

Beni Bırakma 22 Kasım neler yaşandı? Cansu, Zeynep’in merdivenlerden düşmesine neden olmuş, Zeynep sert bir şekilde merdivenlerden düşmüştür. Zeynep yerde kan olduğunu görür ve çok endişelenir. Bebeğe birşey olduğunu düşünmektedir.  Zeynep hastaneye gider bebeği kimsenin öğrenmesini istemediği içinde farklı bir hastaneye gider. Yapılan muayene ve tetkikler sonucununda bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenmiş ve rahatlamış olsada bu durumun içinden nasıl çıkacağını düşünmektedir.

Bora ve Emre ise Zeynep’in nerede olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Bu sırada Zeynep hastanede bebeğin ilk ultrason fotoğrafını karmakarışık duygular içinde incelenmektedir. Her anne gibi bebeğiyle aralarında bir bağ oluşmuştur artık. Hayat artık Zeynep için çok farklı olacak bebek onun tüm yaşantısını etkileyecektir.

Sıla yemeğe gelir ama Tarık ve Meltem’in karşısında dans ettiğini görünce çok bozulur. Bunun üzerine de Meltem’le kavga eder. Meltem tam her şeyi anlatacakken Tarık müdahale eder ve Sıla’yı eve götürür. Sıla her şeyden habersiz Tarık’la baş başa kalmanın tadını çıkaracakken hiç beklemedikleri bir şey olur. Bu olay aile için bardağı taşıran son damladır!

Beni Bırakma 22 Kasım, Perşembe 14:00

Beni Bırakma 23 Kasım Cuma 160. Bölüm Özeti

Emre’nin Cansu’dan ayrıldığını öğrenin Zeynep umutlanır, yeniden bir araya gelebilmek için bir şeyler yapmayı düşünür ve Emre’ye bebeği söyleyip birlikte kaçmak için bir fırsat yakalar. Zeynep, Bora’ya hiçbir şey hissettirmeden Emre’ye gitme planı yaparken Aslı da ona yardım eder. Ama işler planladıkları gibi gitmez hatta Zeynep çok daha zor bir durumun içinde bulur kendini. Arzu Sıla’ya her şeyi anlatacakken Tarık, Sıla’yı alıp eski evlerine götürür. Tarık her şeyi anlatmak için hazırlanırken Sıla olayı yanlış anlar, Tarık’ın evlilik yıl dönümü için sürpriz yaptığını düşünür ve o da bir sürpriz hazırlar ama asıl sürprizi Meltem onlara yapacaktır…

Beni Bırakma

Kanal: Atv
Tür: Aşk, Dram, Aile
Sezon: 2

Yayın Günü:  Hafta içi
Yayın Saati:  14:00

Yeni Bölüm Tarihi:  21.11.2018 Çarşamba
Yeni Bölüm No:  158

Yapım Firması: Focus Film »
Yapımcı: Nilgün Sağyaşar, Ayşe Medran
Yönetmen: Canan Evcimen, Gürsel Ateş, Nujin Yıldız, Ayşe Işıkay Tügen, Dilşen Kaya Kavuzlu, Ayşegül Yılmaz Işıkay
Senaryo: Nebahat Küçükazay, Melike Yılman, Necati Küçükazay, Deniz Aydenk, Zeynep Kaya, Uğur K. Arpacı, Tolga Küçük