Beni Bırakma 78. Bölüm Özeti 25 Nisan


Güncelleme: 23 Nisan 2018 : 18:13
0

Beni Bırakma 78. bölüm 25 nisan çarşamba aynı saatinde ekranlarda olacak. Öncesinde 77. bölüm özeti ve tahminlerine haberimizde yer vereceğiz. Beni Bırakma 78. bölüm özeti açıklanır açıklanmaz sayfamızda yer vereceğiz.

Beni Bırakma 78. Bölüm Özeti 25 Nisan Neler Olacak?

Sıla ve Tarık her şeyi yoluna koymuş hayatlarının mutlu günlerini yaşarlar. Her şeye en baştan başlayan Tarık, önce sıla’ya evlenme teklif etmiş ve artık aynı evde yaşamaya başlamıştır. Sıla ve Tarık evliliklerini herkese ilan etmek için geri sayıma başlar. Fakat hiç ummadıkları bir sorunla karşı karşıya kalırlar. Seher Hala, Meltem’i dinledikten sonra Sıla ve Tarık arasındaki birlikteliğin ne zaman ve nasıl başladığını öğrenmek üzere İstanbul’a Sıla’nın köyüne gider.

Seher hala burada Sıla’nın en yakın dostu ile karşılaşır ve ondan her şeyi en baştan anlatmasını ister. Seher, Sıla ve Tarık’ın köyde evlendiklerini öğrenir. Ve bunu öğrenmesiyle hayatının en büyük şokunu yaşar. Bu güne kadar Sıla ve Tarık aşkının tek destekçisi olan Seher Halanın Sıla’ya olan bakışı tamamen değişmiştir. Sıla’yı sözlü bir kızın hayatını mahvetmekle suçlar. Seher, artık Sıla’nın Meltem’in günahına girdiğini düşünmektedir.

Sıla ve Tarık aşkının tek destekçisi Seher de artık onlara karşı duracaktır. Özellikle şirketin büyük ortağı olan Meltem’in babasının ortaklıktan ayrılması durumunda Sayar Holdingin ne hale geldiğini düşündükçe Sıla ve Tarık’ın asla bir araya gelmemesini düşünür.

Sıla ve Tarık’ı gelinlik seçerken gören Meltem ise adeta yıkılır. Şimdi Sıla’yı tamamen ortadan kaldırmanın planlarını yapar. Sıla ve Tarık aşkı daha uzun bir süre sınanmaya devam edecek.

Zeynep ve Emre cephesinde ise şimdilik belirgin bir gelişme yok. Emre Zeynep’in suçsuzluğunu onun masumiyetini ortaya çıkarmak için her yolu deniyor. Zeynep’e bir an önce kavuşmak ve ayrı geçirdikleri günlerin telafisini yapmak için büyük çaba harcıyor. Fakat Bora ve Esin ikilisinin şer ittifakı iki aşığı bir araya getirmemek için her türlü oyunu ve komplo teorilerini yapmaya hazırdır. Emre Zeynep için babasını bile karşısına almıştır. Bora’nın Zeynep’e ulaşmak için denemeyeceği yol kalmamış ve en son sevdiği kadına en büyük zararı veren Esin’le ortaklık yapmaya karar verir.

Beni Bırakma 78. bölüm özeti en kısa zamanda sayfamızda yer alacaktır.

Sizler Seher halanın öğrendikleri karşısında Sıla’yı suçlamasını doğru buluyor musunuz? Meltem ve Tarık aşkını bitiren kişi gerçekten Sıla mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.