Beni Bırakma 46. 47. Bölüm Özeti ve Tüyoları (12-13 Mart)


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 19:24
2

Meltem’in sinsi oyunları ile dengeleri bir türlü kuramayan Beni Bırakma dizisi bomba bir hafta ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Beni Bırakma 46. bölüm ile 47. bölüm özetine dair ayrıntıları bu yazımız altındaokuyabilir ve görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. İsterseniz geçtiğimiz haftanın özetlerine kısaca göz atalım ve Beni Bırakma 46. bölümde neler olacak, sırası ile paylaşalım.

Beni Bırakma 46. 47. Bölüm Özeti ve Tüyoları

Beni Bırakma’da geçtiğimiz hafta Bora Zeynep’in masumiyetini kanıtlamak için çabalamatadır. son Esin’in Zeynep’i merdivenlerden itmesi ile tüm planlar alt üst olmuştur. Cengiz Zeynep’i gelini olarak tanıtmış ve bu gelişme karşısında Arzu yeni hamleler için plan yapmıştır.

Arzu Emre ve Zeynep arasını açmak için harekete geçmiştir.  Zeynep ise bu baskılar karşısında çok önemli adım atmak zorunda kalmıştır. Diğer taraftan Bora hastaneye yeni ortak olarak giriş yapmıştır. Meltem Sıla ile Tarık’ı beraber görümüş ve deliye dönmüştür. Hemen bir plan yapar ve vereceği partide Sıla ile arasını düzeltme bahanesiyle Sıla’yı büyük bir tuzağa çeker.

[kirmizitext]Beni Bırakma 46. Bölüm Özeti[/kirmizitext]

Zeynep baskılara daha fazla dayanamaz ve Cengiz’e Emre ile ayrıldıklarını ve istifa edeceğini söyleyerek dilekçeyi verir. Cengiz ise Emre ile Zeynep arasındaki sorunları öğrenmek için Arzu’yu sıkıştırır. Arzu ise Emre ve Zeynep arasındaki her şeyi anlatır.

Bora, Zeynep’in istifasını değerlendirip onun gözünde kahraman olma yolunda ilerlemektedir. Zeynep ile ilgili ses kaydının varlığını öğrenen Bora bunu ortaya çıkartacaktır. [kirmizitext]Beni Bırakma 46. bölüm özeti ve tüyoları haberimizde.[/kirmizitext]

Meltem verdiği partide Sıla ile Mehmet’i bir araya getirmeye çalışır. Sıla’yı sarhoş eden Meltem onu Mehmet’in kollarına bırakır. Ancak Tarık’ın gelişi ile Meltem tüm planları terse döner. Sıla sarhoş kafa ile Tarık’a beslediği aşkı itiraf eder ve bu sözleri Tarık duyar. Meltem ise yine rahat durmaz ve Tarık ve Sıla arasındaki formalite evlilikten bihaber şekilde köydeki ailesini aramaya karar verir.

[kirmizitext]Beni Bırakma 47. Bölüm Özeti[/kirmizitext]

Bora tam Zeynep’in masumiyetini kanıtlayacaktır ki Esin Zeynep’i merdivenlerden iter. Emre yeniden Zeynep ile ilgilenmeye başlar.Arzu istemese de Cengiz Emre ile Zeynep’in arasını düzletmekte kararlıdır. Tarık’ın hamlesi ile Meltem Sıla’nın ailesini aramaktan vazgeçmiştir ancak Meltem durma niyetinde değildir. Ankara’yı dar edecektir. [kirmizitext]Beni Bırakma 46. ve 47. bölüm özetinde ilginç detaylar sizlerle olacak.[/kirmizitext]

Beni Bırakma 12 Mart 46. Bölüm Özeti

Emre, randevu evinde karşılaştığı adamı hastanede gördüğünü hatırlar. Zeynep ile birbirlerini tanımadıklarını fark ederek Zeynep’in masum olduğuna dair bir kanıta ulaşmıştır.

Esin ise Zeynep’i Cengiz’in gözünde düşürmeye ve onu kötü biri olarak göstermeye çalışmaktadır. Bora, ses kaydını öğrenmiştir. Esin’in Zeynep’e iftira attığından haberdar olmuştur ancak bunu Esin bilmemektedir. Esin için zor günler kapıdadır. Yolun sonu gelmiştir artık?

Meltem gazete haberi yaptırmıştır. Bu adım ile Tarık ile nişanlanmak için Tarık’a baskı yapmaktadır. Veysel gazete haberini öğrenmiştir. Veysel, Sıla ve Tarık’tan hesap sormak için Ankara’ya doğru yola çıkmıştır.

Beni Bırakma 13 Mart 47. Bölüm Özeti

Emre Zeynep’in masum olabilme ihtimalinden yola çıkarak hastaneye gelen adamı bulur. Fakat adamı sorguya çekerken, kendisine bir komplo hazırlandığından habersizdir. Emre Zeynep’in masum olduğunu öğrenmeye çok yaklaşır.

Öte yandan Emre’nin adamın peşinden gittiğini öğrenen Zeynep, Emre’yi aramaya koyulduğunda acı bir sürpriz ile karşılaşır. Bora Esin’e, Zeynep’e yaptıklarının intikamını çok acı ödetecektir.

Veysel gazete haberinden dolayı Sıla’yı da yanına alarak Tarık’tan hesap sormak için şirkete gider. Şirkette Cengiz ile karşılaşan Veysel dengelerin tamamen değişmesine sebep olur. Tarık ise bu durum karşısında sürpriz bir hamle yapacaktır. Beni Bırakma 14 Mart 48. bölüm özeti için TIKLA <<<

2 YORUMLAR

  1. Hah bi veysel eksikti o da gelsin zaten 4 dakikayı ancak zar zor bulan tarık sıla sahnesi rüya olsun bize???… Gerizekalı Meltem kendi kuyusunu kazdı haberi yok ??böylece evlilik ortaya çıkar inşallah ??

Comments are closed.