Beni Bırakma 29-30 Ekim 141. 142. Bölüm Özetleri-Sıla ve Tarık Hastanede!


Güncelleme: 30 Ekim 2018 : 16:09
1

Beni Bırakma dizisi yine heyecanlı bölümleri ile devam ediyor. Beni Bırakma 29 ekim 141. bölüm ile 30 ekim salı 142. bölüm özetlerini bu yazımızın devamında okuyabilirsiniz. İşte heyecanla beklenen yeni haftanın detayları.

Geçtiğimiz hafta dizimizde neler yaşanmıştı kısaca hatırlayalım. Emre Zeynep ile görüşmek için Bora’nın evine gitmiştir. Doğum günü partisi için hazırlıkların yapıldığı bora2nın evinde Zeynep ve Emre görüşür. Mutfakta yapılan konuşmada Zeynep kimse görmeden Emre’yi evden göndermenin peşindedir.  Ancak onları gören kişi hülya olmuştur.

Hülya Emre’yi evden kovmuş ve Zeynep’e de bir toka atmıştır. Bora ile evli olduğunu bunun için daha dikkatli olması ve gereğini yapmasını ister. Zeynep ise içinde bulunduğu durumun vahametinin farkında olarak ses çıkarmaz. Zeynep olanları sineye çeker.

Esin ise evde kolyeyi bulur. Kolyeyi hemen Cansu’ya vermiştir. Cansu ise hiç vakit kaybetmeden kolyeyi Emre’ye verir ve bulduğunu söyler. Diğer taraftan Aslan Sıla2yı öldürmeye karar vermiş ve Rüstem’in evini yakmıştır. Tarık’ta yüzüğü geri vermek için köye gitmiştir.

Köye gittiğinde evin yandığını gören Tarık hemen müdahale etmek ister. Tabi Meltem Tarık’ın Sıla’yı görmesini engellemek için ateşe atlamıştır. Neyseki kimseye zarar gelmez ve Meltem ve Sıla hastaneye kaldırılır. Tarık ise Sıla ile hastanede karşılaşma ihtimalleri çok yüksektir.

Beni Bırakma 29 Ekim Pazartesi 141. bölüm Özeti

141.Bölüm özeti Cansu Esin’in kirli oyunlarının da yardımıyla Emre’yi Suriye’de yanında kendisinin olduğuna inandırmayı başarır. Ancak işin iç yüzünün farkında olan birisi vardır: Arzu! Bu esnada birbirlerinden habersiz, veda etmeye hazırlanan iki aşık Zeynep ve Emre, aynı yerde baş başa kalacaktır.

Meltem’in tüm planları suya düşmüş, Sıla’dan kurtulabilmek için yeni yollar aranırken karşısına hiç beklemediği bir anda, evini kendisinin yaktırdığını anlayan Rüstem dikilecektir. Hacer olarak bildiği, hastanede yatmakta olan Sıla’yı ziyaret eden Tarık, ondan şok bir isim duyacaktır!

Beni Bırakma 30 Ekim Pazartesi 142. bölüm Özeti

Arzu, Hülya’dan; Zeynep ve Emre’yi birlikte gördüğünü öğrenecek, üstüne kendisi de ikiliyi yan yana görünce, Zeynep’in karşısına dikilmekte tereddüt etmeyecektir. Zeynep’in ise tek bir masum isteği vardır, kolyeyi geri almak. Fakat Cansu kolyeden fazlasına sahiptir, Emre’nin bilmediği gerçeklere!

Bu esnada Meltem’i, Rüstem’in elinden Aslan kurtaracaktır. Tarık’ın, Hacer’in gerçekte kim olduğuna dair şüpheleri gün geçtikçe artarken; Meltem sırlarının açığa çıkmaması için Sıla’yı öldürmeyi dahi göze alacaktır! Ve sonunda Tarık, Sıla’yı görüyor. 143. bölüm özetini aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Beni Bırakma 31 Ekim 143. Bölüm Özeti, Tarık Sıla’yı Görür! <<<tıkla[/kirmizitext]

Comments are closed.