Beni Bırakma 31 Ekim 143. Bölüm Özeti, Tarık Sıla’yı Görüyor!


Güncelleme: 30 Ekim 2018 : 22:59
2

Beni Bırakma dizisi heyecan dolu bölümleri ile devam ederken Tarık ve Sıla2nın görüşüp görüşmeyeceği de belirsizliğini koruyor. Ancak Beni Bırakma 143. Bölümde artık Tarık ve Sıla görüşüyor. Beni Bırakma 31 Ekim Çarşamba 143. Bölüm özeti ve detayları sizler için yazımızda.

Beni Bırakma 142. Bölümde neler olmuştu; Arzu, Zeynep ve Emre’nin görüştüklerini Hülya’dan öğrenmiştir. İkiliyi birde Arzu yan yana görünce Zeynep’ten hesap sormak için karşısına dikilmiştir. Bunun yanında Zeynep’in tek isteği ise kolyeyi geri almaktır.

Zeynep, kendince masum bir istekte bulunup kolyeyi geri almak istemektedir. Tabi Cansu, Emre’nin bilmediği gerçeklere de sahiptir. Kolye bunca sırrın yanında çok basit kalmaktadır. Meltem ise Aslan’ı kurtarmak için atağa geçmiştir.

Rüstem’in elinden Aslan’ı kurtaran Meltem daha kötü bir hamle yapacaktır. Tarık, Hacer’in kim olduğundan şüphelenmektedir. Meltem ise bu sırrın ortaya çıkmasını engellemek için Sıla’yı öldürmeyi kafasına koymuştur. Beni Bırakma 31 Ekim Çarşamba 143. Bölüm özeti başlıyor.

Beni Bırakma 31 Ekim Çarşamba 143. Bölüm özeti;  Cansu bildiklerini anlatmak için Emre’nin yanına gider ancak Emre evde yoktur. Zeynep ise Cansu’yu engellemek için soluğu Arzu’nun yanında alır. Cansu bildiklerini anlatmadan Zeynep ve Cansu ona engel olabilecekler mi?

Aslan ise Sıla’yı ortadan kaldırmak için hastaneye giderler. Sıla’yı öldürmek için gözlerini karartan Aslan ve adamlarının hesap etmedikleri bir şey vardır. Ayten… Ayten olayı anlar ve hemen Sıla’yı hastaneden kaçırır. Tabi bu sırada tüm takipçilerimizin de beklediği olur ve Tarık Sıla’yı görür. J

Yakalamak için Tarık Sıla’nın peşinden gider ama yetişemez. Aslan ise Sıla’yı elinden kaçırdğını anlar ve Rüstem’i devreye sokar. Rüstem’den sıla’yı öldürmesini ister. Peki Tarık, Sıla’ya Rüstem’den önce yetişebilecek mi? Evet 143. Bölüm hakkında yorumlarınızı alalım… Sonunda Tarık Sıla’yı gördü.

[kirmizitext]Beni Bırakma Final mi Yapacak, Ne Zaman Bitecek? <<<tıkla[/kirmizitext]

2 YORUMLAR

  1. BENI BIRAKMA DIZISINI HER GUN IZLIYORUM COK GUZEL VE ARTIK TARIK SILAYI GORSUN ISTIYORUM

Comments are closed.