Beni Bırakma 144. 145. Bölüm Özeti, 1-2 Kasım Sıla Ölecek mi?


Güncelleme: 2 Kasım 2018 : 15:37
2

Zeynep ve Emre’den gerçekleri kaçırmaya çalışırken kendisine zor durumda kalmaktadır. Arzu’nun elindeki kolyeyi almak için mücadele veren Zeynep aynı zamanda Emre’nin gerçekleri öğrenmemesi için de çalışmaktadır. Beni Bırakma 1 Kasım Perşembe 144. Bölüm özeti ve 2 Kasım Cuma 145. Bölüm özetleri yazımızın devamında. İyi okumalar.

Sıla ise ölümle burun buruna gelmiştir. Tarık önceki bölümlerde Hacer olarak bildiği Sıla’yı hastanede ziyarete gitmiştir. Sıla’nın azından Tarık kelimesini duyunca şok olmuş ancak buna bir anlam verememiştir. (Sesini nasıl tanımadı o da ayrı bir konu) Sıla’nın evini Meltem’in yaktığını öğrenen Rüstem, Meltem’in planlarını değiştirmiştir.

Zeynep ve Emre’yi baş başa gören Arzu, Zeynep’in karşısına dikilmiştir. Asıl sorun ise Cansu’nun ta kendisidir. Hem kolye onun elindedir hem de gerçekleri Emre’ye söylecektir. Zeynep ve Arzu ona engel olmaya çalışmışlardır. Rüstem Meltem’i köşeye sıkıştırmıştır ancak Aslan Meltem’i kurtarmıştır.

Tarık’ın ise Hacer konusunda şüpheleri artmaktadır. Meltem’in bu konuda daha şeytani bir planı vardır ve Sıla’yı öldürecektir. Bu anlamda Aslan ve adamlarını hastaneye Sıla’yı öldürmek için hastaneye gönderir. Ayten ise Sıla’nın tehlikede olduğunu anlar ve onu kurtarır, hastaneden kaçırır. Tarık hemen peşlerine düşse de yakalayamaz. Bu sefer Aslan Rüstem’i devreye sokar ve Sıla’yı öldürmesini ister.

Beni Bırakma 144. Bölüm Özeti (1 Kasım Perşembe)

Tarık Sıla’nın yaşadığına... Tarık Sıla’nın yaşadığına emindir. Sıla’yı bulmak kayıp ilanı bastırır. Meltem Tarık’ı Sıla’nın öldüğüne ikna etmek için uğraşır ama başaramaz. Sonunda devreye Seher’i sokar. Bu sırada Rüstem de Sıla’yı öldürmek için plan yapar. Sıla’nın ise artık ilaç kullanmadığı için yavaş yavaş yerine gelmektedir.

Cansu gerçekleri Emre’ye anlatmazsa, Arzu onu Emre’yle evlendireceğinin sözünü verir. Tek bir şartı vardır: Esin’i bir daha görmeyecektir. Bu arada Zeynep Emre’den son bir hatıra kalsın diye kolyeyi Arzu’dan geri ister. Arzu da kabul eder. İkili buluştuklarında Emre onları görür. Emre her şeyi anlayacak mıdır?

Beni Bırakma 145. Bölüm Özeti (2 Kasım Cuma)- Henüz Yayınlanmadı

Beni Bırakma’da heyecan doruklara ulaştı. Sıla bir anda Esma’nın telefonu hatırlar ve onu arar. Konuşma anında Esma Sıla’nın sesini hatırlar. Artık Esma Sıla’nın yaşadığından emindir. Bunu hemen Tarık’a söylemek ister ve onu arar. Esma Tarık’a ulaşabilecek mi?

Diğer taraftan Rüstem ise Sıla’yı öldürecektir. Sıla’yı ormana doğru götürürken ilanlardan Sıla’yı tanıyan birisi çıkar. Sıla’yı tanıyan şahıs hemen Tarık’a haber verir. Tarık Sıla2nın peşine düşmüştür. Peki Tarık Sıla’yı ölümden kurtarabilecek mi?

Zeynep ve emre cephesinde ise ortam iyice gerilmiştir. Zeynep ve annesini yan yana gören Emre onları sorgulamaya başlar. Zeynep’e ve annesine neden buluştuklarını sorar. Arzu ve Zeynep bu durumdan nasıl sıyrılacaklardır. Yoksa Emre her şeyi öğrenecek mi?

[kirmizitext]Beni Bırakma 146-147-148-149-150. Bölüm Özeti (5 6 7 8 9 Kasım Özetleri) <<<tıkla[/kirmizitext]

2 YORUMLAR

  1. bu dizi iyce saçmaladı turk orf ve adetlerine uymuyo kanun koluk kuvvetleri yokmu bir adam ve kızı herşeyı ıdare ediyo esın.meltem ve aslanherşeyı başarıyo digerlerı salak heralde dr insanlar hepsi .akılsız insan çok gercektede aynısı yapmak istıyen bursuru cahıl var
    lutfen fınal yapın.bu dızıler kötu örnek

Comments are closed.