Beni Bırakma 146-147-148-149-150. Bölüm Özeti (5 6 7 8 9 Kasım Özetleri)


Güncelleme: 8 Kasım 2018 : 19:15
10

Beni Bırakma dizisi bir haftayı daha geride bırakırken yeni gelişmelerle yeni hafta 5 kasım pazartesi günü başlayacak. Geçtiğimiz hafta neler yaşandı, yeni haftada bizleri ne tür delişmeler bekliyor. 146. 147. 148. 149 150. Bölüm özetlerini yazımısın devamında bulabilirsiniz. İşte Beni Bırakma dizisi ile ilgili merak edilenler.

Beni Bırakma’da önceki bölümlerde neler oldu? Cansu her şeyi Emre’ye anlatmak için eve gitmiş ve Emre’yi evde bulamamıştı. Zeynep ise Cansu’yu durdurmak için Arzu’ya gitmişti. Arzu hemen duruma el atmış ve eğer gerçekleri Emre’ye anlatmaz ise Cansu’yu Emre ile evlendireceği sözünü vermişti. Bunun karşılığında ise tek bir talepte bulunmuştur. Cansu bir daha Esin ile görüşmeyecekti.

Bu arada Zeynep Emre’den son bir hatıra kalsın diye kolyeyi Arzu’dan geri ister. Arzu’da kabul eder ancak buluştuklarında Emre’yi onları görmüştür. Emre hem annesine hem de Zeynep’e neden buluştuklarını sormuştur.

Diğer yandan Sıla için tehlike çanları çalmaktadır. Aslan’ın adamları Sıla’yı öldürmek için hastaneye gitmişlerdir. Sıla’yı bu şeytani plandan kurtaran ise Ayten olmuş ve onu hastaneden kaçırmıştır. Tarık ise onları görmüş ve peşlerinden gitse de yakalayamamıştır.

Aslan Sıla’yı elinden kaçırınca Rüstem’i Sıla’nın peşine takar. Rüstem’den Sıla’yı öldürmesini ister. Bu arada Tarık Sıla’nın yaşadığından emindir ve onu bulmak için kayıp ilan bastırır. Meltem yine devreye girer ve Sıla’nın öldüğünü Tarık’a söylese de ikna edemez. Meltem bu sefer Seher’i devreye sokmuştur. Rüstem de Sıla’yı öldürmek için plan yapar. Sıla ise ilaç kullanmadığı için aklı ve hafızası yavaş yavaş yerine gelmektedir.

Sıla Esma’nın telefonunu hatırlar ve hemen onu arar. Esma Sıla’yı sesinden tanır ve onun yaşadığına kesin bir şekilde inanır. Hemen olayı Tarık’a anlatmak için yanına gitmiştir. Rüstem ise Sıla’yı öldürmek için onu ormana götürür ancak Sıla’yı ilandan biri tanır. Tarık’a haber vermiştir.

Beni Bırakma 146. 147. Bölüm Özeti-5-6 Kasım Pazartesi (Henüz Yayınlanmadı)

Bora’nın yaptığı plan, Zeynep’i zor durumda bırakır. Zeynep bir yandan Emre ve Cansu’yla aynı ortamda bulunmanın verdiği güçlükle baş etmeye çalışırken, diğer yandan Bora ile evliliklerine dair sırrı öğrenen Aslı’ya ikna edici gerekçeler sunmak zorundadır.

Üstüne Esin’in herkes bir aradayken, dışlandığı için, tüm gerçekleri anlatmaya girişmesi duruma tuz biber ekecektir. Diğer yandan Tarık, Sıla’nın ölmediği ispatlamak için mezarını kazmaya girişir. Sıla ise can vermek üzereyken meçhul bir kişi tarafından kurtarılacaktır!

Beni Bırakma 148. Bölüm Özeti-7 Kasım Çarşamba

Tarık’ın Sıla’nıın yaşadığına dair düşünceleri onu kötüleştirmiştir. Tarık’ın Sıla’nın yaşadığına dair ısrarı, onu hastane kapılarına kadar düşürecektir. Herkesi aklının yerinde olduğuna, herhangi bir sorunu olmadığına ikna ettiği sırada, işle ilgili büyük bir şok yaşayacaktır.

Sıla’ysa her şeyden habersiz, bir dağ evinde tutulmakta, ne olup bittiğini anlamaya çalışmaktadır. Öte yandan Aslı’ya gerçekleri itiraf etmek zorunda kalan Zeynep’in aşkı, Emre’nin kaza sonrası Cansu’ya olan ilgisini gördükçe yeniden alevlenecek, Bora ise ilişkilerinin rayına oturduğunu düşündüğü sırada büyük bir şokla karşılaşacaktır.

Beni Bırakma 149. Bölüm Özeti-8 Kasım Perşembe

Emre ve Zeynep arasındaki gerilim artmış ve ipler iyice gerilmiştir. Bu gerilim ortak bir amaç uğruna ertelenmiştir. Bu gerilen ilişki Cengiz’in başına gelenlerden sonra yerini dayanışmaya bırakır.

Bora beklide hayatının en büyük hatasını yapmıştır. Zeynep’i tekrar doktorluk yapmaya ikna etmiş be bu anlamda Zeynep’i kendi elleri ile Emre’nin yanına bırakmıştır. Bora böyle yaparak belki de kendi sonunu hazırlamıştır.

Tarık Cengiz’in başına gelenlerden kendisini sorumlu tutmaktadır. Bu anlamda Cengiz’in başına gelenlerin sorumlusu olan Tarık ise, yaşadığı ağır iç hesaplaşma içerisindedir. İçindeki hesaplaşmanın neticesinde Meltem’e şok bir teklifte bulunur! Öte yandan her şeyden habersiz, kurtulduğunu sanan Sıla’nın karşısına kötü bir sürpriz çıkacaktır: Rüstem!

Beni Bırakma 150. Bölüm Özeti-9 Kasım Cuma

Tarık ailesinden gelen baskılar sonucunda Meltem’e evlenme teklifi eder. Eline iyi bir fırsat geçen Meltem ise hemen teklifi kabul edip Yıldırım nikahı ile evlenmek üzere hazırlıkları başlatır.

Tüm bu olaylar yaşanırken polisler ise Sılayı bulmuştur. Sıla’yı bulan polisler onu hastaneye götürürler. Rüstem ise Sevda’yı Aslan’ın elinden kurtarabilmek için Ayten’i Sıla gibi göstererek öldürür. Meltem ise bu şekilde Sıla’nın öldüğünden emin olur ve rahatlar. Hastanede ise polislerden birisi Sıla’yı tanır ve hemen Tarık’a haber verir.

Zeynep ve Bora arasında ise ilişkiler düzelmiştir. Bora, Zeynep’in kendisini seçtiği konusunda ikna olmuştur. Diğer yandan Zeynep hamile olduğunu öğrenir ve Emre’ye söylemeye karar verir. Bakalım Zeynep hamile olduğunu Emre’ye söyleyebilecek mi?

10 YORUMLAR

  1. artık bitirin leblebi gibi insanharcanmaz öldurulmez.aslan ve meltem ilahmı.ayıp artık.türk ınsanını bukadar kuçumsemeyın……

  2. artik yeter ne yaa sacmalamayin tarik silayi bulsun yeter meltemde ne oluyosa olsun artik yeter sacmalamayin

  3. eeeeee yeter artik yaa tarik silayi bulsun melteme ne teklifi bu yaa bi izledigimiz bisey var onuda uzatmayin artik sila bulunsun artik

  4. Artık bıkmaya başladık bu kadar uzatılması hicde hoş değil illa izlenme rekoru dusmelimi meltemin kötülükleri bitmedi gitti çok sevdiğim bu dizi için artık stres olmak istemiyorum bugün itibari ile benim için final oldu

  5. Bugün izlediğim bölümde Zeynep sağ elinde bicakla sebze keserken sağ parmağını nasıl kesiyor.ayten ablayla Fatma’nın örtüsü ayni

    • Gercekden lastik gibi uzattılar artık seyirci olarak artık diziden soğudum ve tu m arkadaşlarda aynı düşünüyor senoryayi yazan artık uzatmazsa ıyi olur yoksa oturup kendi seyreder

Comments are closed.