Beni Bırakma 126. 127. 128. 129. Bölüm Özetleri (9-10-11-12 Ekim)


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 16:39
0

Beni Bırakma 126. Bölüm özeti ve tüyoları; Atv’nin sevilen günlük dizisi Beni Bırakma’da heyecan devam ediyor. Emre Suriye’de ateş çemberinden kurtulmuştur ancak Emre için hiç bir şey bitmemiştir. Zeynep’in kendisini kurtardığından emin olan emre bunu kanıtlama peşindedir. Beni Bırakma 126. Bölüm özetini yazımızdan takip edebilirsiniz.

Zeynep, Emre’yi kurtarmıştır ancak bunun kendisi olduğunun öğrenilmemesi için Emre’den saklanmaktadır. Tabi insanlar plan yapar ve kaderinde bir planı vardır. Zeynep ve Bora ankara’ya doğru yola çıkarlar. Emre’de aynı istikamette yola çıkmıştır.

Zeynep ve Bora yolda mola verirler. Kaderin cilvesine bakın ki Emre’de aynı yerde mola verir. Zeynep her ne kadar saklanmaya çalışsa da kader onları sürekli yan yana getirmektedir.

Sıla tarafında ise olumlu rüzgarlar esmektedir. Sıla ilaçlardan şüphelendiği için Rüstem’den habersiz ilaçları lavaboya döker. Ancak bu olay Sevda tarafından görülür. Sevda bunu Meltem’e söyler ancak bir de anlaşma yapar. Anlaşmaya göre Sıla artık köyden çıkamayacak duruma gelecektir. Peki öncesinde neler yaşanmıştır.

Sıla aldığı ilaçların kendisini kötüye götürdüğünü anlar ve ilaçları içmek yerine gizli gizli lavaboya döker. Ancak Sıla’nın bu hareketi şeytani gözlerin dikkatinden kaçmaz. Sevda Sıla’nın ilaçları döktüğünü görür. Hemen gider ve Meltem’e söyler. Meltem ile beraber Sıla’yı köye hapsedecek bir plan yaparlar.

Zeynep, Emre’yi kurtarmak için Suriye’ye gitmiştir. Ancak Bora’da onunla beraber Suriye’ye gitmiş ve Zeynep’i sınırda yakalamıştır. Bir anlaşma yaparlar. Bora, Zeynep’in kendisi le Ankara’ya gelme şartına karşılık Emre’yi kurtararak Türkiye’ye geri gelmeye kabul eder. Ancak Bora’nın bir planı daha vardır.

Emre kurtarılır ancak bunu yapanın Zeynep değil Cansu olduğu Bora ve Cansu tarafından Emre’ye iletilir. Emre’nin bu plana inanması için de Bora, Cansu’yu kolundan vurur. Yine de Emre şüphelenmektedir. Şüphelerinden dolayı Cansu’ya bunu nasıl yaptığını anlatmasını ister. Cansu sınırı geçemediği için bir şeyler sallar ancak Emre, Cansu’nun yalan söylediğini anlar.

Emre kendisini kurtaranın Zeynep olduğunu kanıtlamak için onu aramaya koyulur. Ancak bulamaz ve Ankara’ya dönmek üzere yola çıkar. Bu arada Zeynep ve Bora’da Ankara’ya dönüş yolundadırlar. Ve Emre ve Zeynep dinlenme tesisinde karşılaşırlar. Zeynep ne yalan söyleyecektir.

Beni Bırakma 127. Bölüm özeti-10 Ekim

Beni Bırakma’nın 127. Bölüm özeti henüz yayınlanmamıştır

12 Ekim Cuma 130. bölüm özeti: Emre canı pahasına Ömer’i kurtarmaya çalışırken, Zeynep dayanamaz ve gördüğü rüyanın etkisiyle Emre’nin yaşadığını düşünüp Suriye’ye yola koyulur. Zeynep ve Emre’nin yolları yeniden kesişmeye çok yakındır.

Meltem bir yandan Tarık’ı ararken, Sıla sadece yaralı bir adam olarak bildiği Tarık’ı kurtarmak İçin Meltem’e haber vermeye çalışmaktadır.Meltem’i hesapta olmayan büyük bir sürpriz beklemektedir.