Aşk ve Mavi Dizisinin Mavi’si :Burcu Kıratlı Hakkında Bilinmeyenler


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 16:20
0

Aşk ve Mavi dizisi 16 Kasım Cuma günü final bölümünü yapacak,  dizide birçok karakter unutulmayacak, hafızalara kazınacak bunlardan bir tanesi başrol oyuncusu olan Mavi karakterine hayat veren Burcu Kıratlı’dır. Burcu Kıratlı çok başarılı bir oyuncudur ,özellikle Aşk ve Mavi  dizisinde takındığı tavır ,üslup giydiği elbiseler ,kullandığı makyaj malzemeleri ,özellikle göz makyajı bir çok genç kızın makyaj yapmasındaki ilham kaynağı olmuştur. Ali’ye olan aşkı sayesinde Mavi  karakteri izleyicinin yüreğine ılık ılık işlemiştir.  Peki Mavi’yi artık Aşk ve Mavi dizisinden tanıyoruz Mavi olan Burcu Kıratlı kimdir, nerelidir, ne iş yapar, evli midir ,çocukları var mıdır, yaşı kaçtır, eğitimi nedir ,asıl mesleği var mıdır, varsa nedir? gibi birçok soru akıllara geliyor işte biz bu soruları sizin için araştırdık. Buyurun hep beraber bakalım Burcu Kıratlı hakkında bilinmeyenlere.

Burcu Kıratlı İstanbul doğumludur. 23 Temmuz 1989 yılında dünyaya gelmiştir.  Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel Iletişim  Tasarımı bölümünden mezun olmuştur . Ilk dizisi Elde Var Hayat ‘da Yağmur karakterine can vermiştir. Su ve Ateş ‘de Helin karakterini canlandırmıştır. Peri Masalı’nda Peri karakterini  oynamıştır. Diriliş:Ertuğrul ‘da Gökçe olmuştur. Daha sonra  Bizim Hikaye filminde Elif karakterini oynamıştır.  Son  olarak da Aşk  ve Mavi dizisinin Mavi ‘si olmuştur.

 

 

Aşk  hayatına  bir kapı  aralayacaksak Burcu Kıratlı  şu  anda Sinan Akçıl  ile doludizgin bir  aşka  yelken açtı ve elele görüntüleri ile  objektiflere  yansıdı.

Burcu Kıratlı Sinan  Akçıl ile  evlilik  yolunda kararlar aldı.  Nisa  ayında nişan yapıp  yazın da düğün  yapma kararı  verdi çift. Çiftin  aileleri tanıştı  ve düğün  detaylarını konuştular.  Bir çok  kere aralarında  aşk  var diye dedikodular çıktı ancak onlar devamlı  arkadaşız deyip yalanlama yolunu seçti.  Anlaşılan  o ki  ilk bahar gibi  bir  nişan  yazın  ortasında da bir düğün  bekliyor bizi.  Çifte  sonsuz mutluluklar  diliyoruz. Burcu Kıratlı ‘yı  yine Aşk ve Mavi Dizisideki Mavi karakteri  gibi  akıllarda  kalacak ve sevilebilecek yepyeni  projelerde görmek  istiyoruz. Burcu  Kıratlı da böyle  düşünüyor  olacak ki çocuk  istemiyor  şimdilik  kariyerinden  ötürü ancak   Sinan  Akçıl  çocuk  sahibi olmayı çok  istiyor.