Aşk ve Mavi Final mi Yapıyor? Dizide Kaçınılmaz Sonlardan Birini Yaşıyor!


Güncelleme: 15 Kasım 2018 : 14:05
0

Büyük bir tutku ve aşkla birbirlerini seven Ali ve Mavi’nin öyküsünü anlatan izleyici kitlesi de epey bir geniş Ask ve Mavi diziside final yapma kararı aldı.


Ali’ye hayat veren oyuncu ve şarkıcı olan Emrah’ın aniden dizide ayrılma kararı alması üzerine artık dizinin final yapacağı yönünde kararlar alındığı dedikoduları kulislerden sızmıştı.

Emrah’ın(Fazıl Bey’in oğlu Ali) yerine Fazıl Bey’in gayr-ı meşru diğer oğlu olarak dizinin kadrosuna katılan Keremcem’de güzel bir performans sergilenmesine rağmen dizinin final yapma kararının önüne geçemedi.

Bu hafta Cuma günü saat 20.00’da ATV’de final bölümü ile ekranlara veda edecek Aşk ve Mavi. İzleyicilerin hafızasında Mavi’ye hayat veren Burcu Kıratlı ‘’nın kombinleri, asilikleri, Ali’ye duyduğu aşkı, Fatma’nın Fazıl Bey’in büyük oğlu olan Cemal’e olan zaafı, Cemal’in karısı Safiye’nin Cemal’i her me yaparsa yapsın sevmeye devam edişi, Ali’nin güzel sesi, anlayışlı oluşu, Mavi’ye olan aşkı kalacak. Ayrıca Pembe’nin ve Fazıl Bey’in yeni eşinin sinsilikleri de hatıralarda kalacak. Hasibe’nin sopası haydar, komik üslubu gibi bir çok sahne zihinlerde yer etmeye devam edecek .

AŞK VE MAVİ severleri büyük bir hüzünle sevdikleri dizinin final bölümünü kaçırmasınlar. Yeni dizi haberleri ve yorumları ile görüşmek üzere.