Aşk ve Mavi Ali Öldü mü? Emrah Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 25 Eylül 2018 : 09:24
11

Atv’nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi ile ilgili ilginç bir iddia geçtiğimiz aylarda gündeme düşmüştü. Dizide Ali karakterini canlandıran oyuncu Emrah’ın diziden ayrılacağı söylenmişti. Ali dizide ölecek mi, Emrah diziden ayrılacak mı?

10 yıllık bir uzaklıktan sonra tekrar setlere Aşk ve Mavi ile dönen Emrah gelen duyumlara göre fiyatta anlaşamadığı için diziden ayrılmış. Emrah’ın fiyat artış teklifi yapım şirketi tarafından olumlu karşılanmasyınca Emrah anlaşma saylayamamış.

Aşk ve Mavi’nin 3. Sezonunda ilk 5 bölümlük çekimlere katılan Emrah sonrasında İstanbul’a dönüş yapmış. Dizide ise senaryo gereği ölecek olan Emrah, yeniden sahnelere dönüş yapacak. Dizi sonrası biraz istirahat edecek olan Emrah daha sonra Avrupa turnesine çıkacak. Emrah’ın ışıkcısı ve sesçiliğini yapan Murat Kösemeci Avrupa turnesini sosyal medya hesabından duyurdu.

25

Kısaca Ali karakterini canlandıran Emrah yeni sezonun 5. Bölümünden sonra diziye veda edecek. Bu veda nasıl olacak, orası şuan için belli değil. Ali karakteri öldürülür mü, yoksa bir iş için yurt dışına mı çıkar göreceğiz. Peki siz Emrah’ın diziden ayrılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

11 YORUMLAR

  1. Bu bir mavinin kötü bir ruyası kabusu olsun Ali karakteri geri gelsin yoksa filmin tadı tuzu olmaz

  2. Emrah’ın diziden ayrılma söylentisi başladığımdan beri dizi düşüşe geçti ayrılırsa reytingler iyice düşer

Comments are closed.