‘Aşk ve Mavi’nin Güzeli Gelin Oluyor! Burcu Kıratlı Kiminle Evleniyor?


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 14:21
0

ATV ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Aşk ve Mavi dizisinin güzel oyuncusunun evlilik mutluluğu. Aşk ve Mavi dizisinin yıldız oyuncusu Burcu Kıratlı kiminle evleniyor?

İKİ ÜNLÜNÜN EVLİLİĞE GİDEN AŞKI

Güzelliğiyle ekranların dikkat çeken isimlerinden olan Burcu Kıratlı yeni ilişkisiyle de gündem yarattı. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile birlikte olmaya başlayan ünlü güzelin ilişkisinde ciddi olduğu konuşuluyor.

RADYO PROGRAMINDA AÇIKLADI

Burcu Kıratlı ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Sinan Akçıl birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Bir radyo programına arkadaşı Mustafa Ceceli ile birlikte konuk olan Sinan Akçıl’dan olay sözler.

CECELİ ESPRİYİ PATLATTI

Hayatında ilk kez evlilik düşündüğünü açıklayan Sinan Akçıl, “Yasemin ilk kez burada açıklıyorum. Evleniyorum. Çok mutluyum. Ve hiçbir ilişkimde evleniyorum demedim. Ama bu sefer başka…” demesi üzerine Mustafa Ceceli; “Nikahına beni çağır sevgilim diyecek 150 kişi tanıyorum.” diyerek kahkaha attı.

Birlikte ‘Anlarsız’ adlı şarkıyla düet yapan ünlü şarkıcılar Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli katıldıkları radyo programında gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

DÜĞÜN NE ZAMAN?

Best Fm’de radyocu Yasemin Şefik’in programına konuk olan Sinan Akçıl özel hayatıyla ilgili şok açıklamalar yaptı. Ekranların ünlü güzeli Burcu Kıratlı ile evlilik hazırlıkları içerisinde olduklarını açıklayan Akçıl düğün tarihiyle ilgili bir bilgi vermedi.

ÜNLÜ İSİMLERLE AŞK YAŞADILAR

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı geçmişte ünlü isimlerle yaşadıkları aşklarla gündem yaratmışlardı. Sinan Akçıl, Hadise ile olaylı bir aşk yaşarken, Burcu Kıratlı ise aktör Ahmet Kural ile nişanlanmış ancak daha sonra ayrılık kararı almıştı.

BURCU KIRATLI KİMDİR?

Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde tamamladı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde rol alan oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Actor Studio eğitimi almış; daha sonra bu merkezde 2 yıl boyunca kadrolu oyuncu olarak çalışmıştır.

Oyunculuk kariyerinde ilk olarak “Mustafa Kemal’im” ve “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” tiyatro oyunlarıyla seyirciyle buluşan Burcu Kıratlı “Su ve Ateş”, “Peri Masalı”, “Bizim Hikaye”, isimli bir çok sinema filmi projesinin yanı sıra “Elde Var Hayat” ve “Diriliş Ertuğrul” Tv dizilerinde yer aldı.

Burcu Kıratlı son olarak “Aşk ve Mavi” dizisinde “Mavi” karakterini canlandırdı.